Neler Yeni

sınıf arkadaşlarımla oynayacağım basit mc sunucusu için hosting önerisi

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
Arkadaşlar merhaba sınıf arkadaşlarıyla minecraft server ı açıcaz fabric 1.21.1 oynicaz bitek geyser mc modu kurcaz mobilden girecek arkadaşlarda var çünkü basit ucuz bi 20 25 kişi taşıyacak kadar kasmicak bi hosting önerir misiniz? ddos korumasına falan gerek yok aternosta çok sıra bekliyoruz artı çok lag olur diye düşündük

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Cihan Mert Karagöz
exaroton kullanabilirsiniz. aternosun ücretli hali. 100tl civarı paraya 300 kredi veriyor. sununun ram ve işlemci çekirdeği sayısına göre saatlik kredi düşüyor. 6gb ram alırsan 6 kesiyor mesela. bu da 50 saat oynayabilmen demek oluyor. saati 2 tl ediyor.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
exaroton kullanabilirsiniz. aternosun ücretli hali. 100tl civarı paraya 300 kredi veriyor. sununun ram ve işlemci çekirdeği sayısına göre saatlik kredi düşüyor. 6gb ram alırsan 6 kesiyor mesela. bu da 50 saat oynayabilmen demek oluyor. saati 2 tl ediyor.
düşündüm exaraton u ama 100 tl ye 50 saat oynamak yerine aylık yine 100 tl civarı gibi bi siteden alıp herkezin istediğinde oynaması daha mantıklı olur diye düşünüyorum teşekkür ederim yinede

SeryXS

80+ Bronze
düşündüm exaraton u ama 100 tl ye 50 saat oynamak yerine aylık yine 100 tl civarı gibi bi siteden alıp herkezin istediğinde oynaması daha mantıklı olur diye düşünüyorum teşekkür ederim yinede
https://hostingkirala.net ilk siparişe %20 indirimde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

discorddan ulaşırsanız fiyatta yardımcı oluruz seryxs

Top Bottom