Eşimin bilgisayarı için aldım bu kulaklığı geldiğinde test ettim ve gayet güzel bir kulaklık. Fps oyunları r6,valaront ta kullandım 1 er oyun ses kastım güzel ses kasılıyor. En beğendiğim mikrofonu oldu gayet güzel ses kalitesi var.beyler selam
Havit Gamenote H2002p
bu kulaklık nasıldır 850 TL ye trendyoldan alacağım bütçem 1k fps oyuncusuyun ama bolcanada müzik dinlerim sizce alayımmı bu fiyata daha iyisi varmı
müzik kalitesi nasılEşimin bilgisayarı için aldım bu kulaklığı geldiğinde test ettim ve gayet güzel bir kulaklık. Fps oyunları r6,valaront ta kullandım 1 er oyun ses kastım. En beğendiğim mikrofonu oldu gayet güzel ses kalitesi var.
Eşimin bilgisayarı için aldım bu kulaklığı geldiğinde test ettim ve gayet güzel bir kulaklık. Fps oyunları r6,valaront ta kullandım 1 er oyun ses kastım güzel ses kasılıyor. En beğendiğim mikrofonu oldu gayet güzel ses kalitesi var.
Gayet iyi bu fiyata daha iyisi yok şu anmüzik kalitesi nasıl
peki şuan bu ürünü hem trendyolun kendi resmi mağazası hemde bu kulaklıüı üreten olan marka havit in kendi mağazasında v ar hangi mağazadan almak mantıklı olur iade edecek olursam hangisi anlayışla karşılarGayet iyi bu fiyata daha iyisi yok şu an
Ucuz olanı al geç. Eğer aynı fiyatsa Trendyol satıcısından alman daha iyi olur bence.peki şuan bu ürünü hem trendyolun kendi resmi mağazası hemde bu kulaklıüı üreten olan marka havit in kendi mağazasında v ar hangi mağazadan almak mantıklı olur iade edecek olursam hangisi anlayışla karşılar
Dostum selam, kulaklığı satın aldın mı? 1 yıl geçmiş. Oyun ve müzik performansı nasıldı kulaklığın? Deneyimlerini biraz paylaşsan?beyler selam
Havit Gamenote H2002p
bu kulaklık nasıldır 850 tl ye trendyoldan alacağım bütçem 1k fps oyuncusuyun ama bolcanada müzik dinlerim sizce alayımmı bu fiyata daha iyisi varmı
Aldım kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok bu fiyata da şiddetle tavsiye ederimDostum selam, kulaklığı satın aldın mı? 1 yıl geçmiş. Oyun ve müzik performansı nasıldı kulaklığın? Deneyimlerini biraz paylaşsan?
Hocam bazıları son seste dip ses falan var demişlerdi. Dip ses geliyor mu ya da cızırtı? Geliyorsa bile ne kadar, rahatsız edecek düzeyde mi?Aldım kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok bu fiyata da şiddetle tavsiye ederim
1 yıldır P olan modeli kullanıyorsunuz ve iyi mi şuanAldım kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok bu fiyata da şiddetle tavsiye ederim
yok öyle bir sorunla karşılaşmadımHocam bazıları son seste dip ses falan var demişlerdi. Dip ses geliyor mu ya da cızırtı? Geliyorsa bile ne kadar, rahatsız edecek düzeyde mi?
evet1 yıldır P olan modeli kullanıyorsunuz ve iyi mi şuan