Neler Yeni

Laptop için ram öneri

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Bütçe
1400
https://photos.app.goo.gl/YA8h9WJSQqdySCqM8 arkadaşlar fotografları paylasamdım hata verdi o yüzden burdan atiyorum bunlara göre benim laptopa 16 GB ram yapmak istiyorum 2×8 tam takabilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim

crabman

80+
https://photos.app.goo.gl/YA8h9WJSQqdySCqM8 arkadaşlar fotografları paylasamdım hata verdi o yüzden burdan atiyorum bunlara göre benim laptopa 16 GB ram yapmak istiyorum 2×8 tam takabilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim

laptopta crucial ramlerin üstüne tanımam hocam alacaksanız buyrun.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Video da bakınca bişi farkettim 14s-dq karda 2 ram slotu var ama biri zaten dolu o yüzden 2 tane ram alabilirim oleyyy
Model numarası ve ülkelere gönderilen ürünler farklılık gösterebilir. Video'daki ürün kesin sizde 2 slot var demenize sebep olmamalı.

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Bu arada laptop da yazanlara göre her slot 3200 MHz destekliyor yoksa toplam 3200 MHz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Model numarası ve ülkelere gönderilen ürünler farklılık gösterebilir. Video'daki ürün kesin sizde 2 slot var demenize sebep olmamalı.
Kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için ama son bişi sorcam şimdi benim laptop 3200 MHz yazarken her ikiside mi 3200 MHz yoksa 2 ram slotunun toplamımı 3200 MHz destekliyor

Oğlum tam takmak ici
Ram takmak icin hepsini çıkarmalımıyım yoksa sadece ram i takıp kapatsam olurmu

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Muhtemelen tek slot değiştirelebilir seçeneğiniz mevcut.
Ürününüzün nasıl söküldüğü ile ilgili kılavuz ve önerdiği HP onaylı ram'ler sekmesinde 8GB gösteriyor.

1726995279974.png

Cihazınız da bellekler ya 2666mhz ya da 2933 mhz'de çalışıyor.

Şu belleği listenize ekleyebilirsiniz.

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Muhtemelen tek slot değiştirelebilir seçeneğiniz mevcut.
Ürününüzün nasıl söküldüğü ile ilgili kılavuz ve önerdiği HP onaylı ram'ler sekmesinde 8GB gösteriyor.

Alıntıyı görüntüle

Cihazınız da bellekler ya 2666mhz ya da 2933 mhz'de çalışıyor.

Şu belleği listenize ekleyebilirsiniz.

Acaba 8 GB olan varmı ddr4 ona göre 2 adet alıp takacam HP Nin sitesinde 2×8 takılabilir yazıyordu

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Acaba 8 GB olan varmı ddr4 ona göre 2 adet alıp takacam HP Nin sitesinde 2×8 takılabilir yazıyordu
Neredeyse tüm datayı verdim. Kontrol edin 2. slot var mı yok mu diye de özelilkle kasanın altını açıp bakın dedim.
Keza tüm dökümanlar ve yükseltilebilir ram seçeneği kaynaklarında tek slot görünüyor.

Attığım ürün 8GB DDR4 3200mhz (muhtemelen 2666 mhz de çalışacak laptonuzda) zaten. 2 tane alırsınız 2 tane takarsınız.

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Neredeyse tüm datayı verdim. Kontrol edin 2. slot var mı yok mu diye de özelilkle kasanın altını açıp bakın dedim.
Keza tüm dökümanlar ve yükseltilebilir ram seçeneği kaynaklarında tek slot görünüyor.

Attığım ürün 8GB DDR4 3200mhz (muhtemelen 2666 mhz de çalışacak laptonuzda) zaten. 2 tane alırsınız 2 tane takarsınız.
Tmm , Allah senden razı olsun kardeşim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin
Bu cihaz için bir tane RAM slotu görünüyor yazılı olan belgelere göre. Onda da 4 GB bellek takılı. Onu çıkarıp onun yerine 8 GB takacaksın. Çıkarırken ve takarken bataryanı devre dışı bırakmayı unutma. Arkadaşların tavsiye ettiği 2 RAM'den birini alabilirsin.

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Bu cihaz için bir tane RAM slotu görünüyor yazılı olan belgelere göre. Onda da 4 GB bellek takılı. Onu çıkarıp onun yerine 8 GB takacaksın. Çıkarırken ve takarken bataryanı devre dışı bırakmayı unutma. Arkadaşların tavsiye ettiği 2 RAM'den birini alabilirsin.
Ama HP paylaştığı bir belgeyi indirdim sitesinden onda 2×8 e kadar takabilirim maximun olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,434
Üyeler
159,005
Son üye
narkoz54321
Top Bottom