Değil. Pahalı. Kendi parça mı ekliyor sisteme anlamadım.arkadaşım internetten pc topladı parçaları farklı sitelerden aldı demonte doğal olarak bilgisayarcıya gittik montaj için 2500 tl istedi normalmi bu fiyat
Hayır eklemiyor sadece montaj Windows bile kurmuyor 2300 e yaparmış verelimmiDeğil. Pahalı. Kendi parça mı ekliyor sisteme anlamadım.
Çok para hocam. Verilmez.Hayır eklemiyor sadece montaj Windows bile kurmuyor 2300 e yaparmış verelimmi
Hayır eklemiyor sadece montaj Windows bile kurmuyor 2300 e yaparmış verelimmi
Hayır, pahalı, başka bilgisayarcılardan fiyat alın, 1000tl ye sadece montajı yaptırabilirsiniz, ya da internetten bakıp kendiniz yapabilirsini. Windows için de başka bilgisayarınız varsa flash belleğe windows kurmaya youtubedan bakıp kendiniz windowsu kurarsınız.Hayır eklemiyor sadece montaj Windows bile kurmuyor 2300 e yaparmış verelimmi
ikamet ettiğiniz ili belirtirseniz belki bu konuda para almadan yardımcı olacak bir forumdaş bulabilirsiniz ama sorunuza cevap vermem gerekirse hayır normal değil pahalıarkadaşım internetten pc topladı parçaları farklı sitelerden aldı demonte doğal olarak bilgisayarcıya gittik montaj için 2500 tl istedi normalmi bu fiyat
Sıvı soğutucu verip Kule Tipi almak mı? Lütfen üzerine para aldık deyin bu kadar kazık yememiş sinizdir umarım tamam hava soğutucular da iyi kaliteli var ama Sıvı soğutucu fiyatları ile hava soğutucu fiyatları arasında uçurum var.arkadaşım internetten pc topladı parçaları farklı sitelerden aldı demonte doğal olarak bilgisayarcıya gittik montaj için 2500 tl istedi normalmi bu fiyat
hocam daha önce elimizi sürmediğimiz için bilgisayara 5300 lük sıvı soğutmadan olduk montaj ücreti için zaten kasaya olmicaktı arkadaş biraz üzgün ama olsunSıvı soğutucu verip Kule Tipi almak mı? Lütfen üzerine para aldık deyin bu kadar kazık yememiş sinizdir umarım tamam hava soğutucular da iyi kaliteli var ama Sıvı soğutucu fiyatları ile hava soğutucu fiyatları arasında uçurum var.
-Kasayı Toplamak O kadar zor değil bence internetten 2 video izleseniz kendiniz bile toplardınız He tabi sıvı soğutma tehlikeli olduğu için Sorun yaratması için başkasına toplatılabilir ama 1000TL oldumu PC toplama? Bizim yani bizim buralarda 100-200'e topluyorlar ücra bir şehirde değil İstanbul'da yani sizin oralarda kazığın ucu biraz sivriymiş
modelini bilmiyorum ama thermalright bir hava soğutma aldık bir de montaj ücreti almadı verdiğimiz soğutucu arctic liquid freezer iii 360 modeliSıvı soğutucu verip Kule Tipi almak mı? Lütfen üzerine para aldık deyin bu kadar kazık yememiş sinizdir umarım tamam hava soğutucular da iyi kaliteli var ama Sıvı soğutucu fiyatları ile hava soğutucu fiyatları arasında uçurum var.
-Kasayı Toplamak O kadar zor değil bence internetten 2 video izleseniz kendiniz bile toplardınız He tabi sıvı soğutma tehlikeli olduğu için Sorun yaratması için başkasına toplatılabilir ama 1000TL oldumu PC toplama? Bizim yani bizim buralarda 100-200'e topluyorlar ücra bir şehirde değil İstanbul'da yani sizin oralarda kazığın ucu biraz sivriymiş
Knk Ciddi Söylüyorum Kazıklı Voyvoda Bile halkına Bu kadar Büyük Bir Kazık Çakmadı. Tüm Forum Olarak Geçmiş olsun dileklerimizi İletiyoruz.hocam daha önce elimizi sürmediğimiz için bilgisayara 5300 lük sıvı soğutmadan olduk montaj ücreti için zaten kasaya olmicaktı arkadaş biraz üzgün ama olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
modelini bilmiyorum ama thermalright bir hava soğutma aldık bir de montaj ücreti almadı verdiğimiz soğutucu arctic liquid freezer iii 360 modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşım da üzgün 1 yıldır yapmaya çalışıyor sistemini öğrenciyiz bide biz