Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Bir de Memory kısmını atar mısın?Üç raminde görüntüsünü ekledim.
Bir de Memory kısmını atar mısın?Üç raminde görüntüsünü ekledim.
Burası direkt böyle tek sanırım dimi, yanlış atmayayım.Bir de Memory kısmını atar mısın?
Sistem 3600 MHz CL18 olarak çalışıyor Cruical RAM'den dolayı. İstersen bu tekli Cruical RAM'i sat. 2 tane daha Kingston olandan al.Burası direkt böyle tek sanırım dimi, yanlış atmayayım.
Aboo, nerden nasıl satacaz bunu şimdi , hyperx den devam edeceğiz o zaman her hangi bir sorun sıkıntı yaratır mı peki şuan da bir tanesinin farklı olması ?Sistem 3600 MHz CL18 olarak çalışıyor Cruical RAM'den dolayı. İstersen bu tekli Cruical RAM'i sat. 2 tane daha Kingston olandan al.
Çip farkı da var ama bir sorun yaratmıyor şuanlık. Bu şekilde 1 hafta kullan bakalım. Bir sorun olup olmayacağına bak. Eğer sistem kusursuz çalışırsa bu şekilde kullanabilirsin. FPS'ten yana da bir kaybın olmaz.Aboo, nerden nasıl satacaz bunu şimdi , hyperx den devam edeceğiz o zaman her hangi bir sorun sıkıntı yaratır mı peki şuan da bir tanesinin farklı olması ?
Bunca süre yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim emre, eline, emeğine, bilgine sağlık şimdilik bu şekilde tutucam bakalım her hangi bir şey de yine bu konu üzerinden devam edeceğimÇip farkı da var ama bir sorun yaratmıyor şuanlık. Bu şekilde 1 hafta kullan bakalım. Bir sorun olup olmayacağına bak. Eğer sistem kusursuz çalışırsa bu şekilde kullanabilirsin. FPS'ten yana da bir kaybın olmaz.
Emre son bir şey daha sorucam benim ramin stokları yok ? Aynı CL17 kitin de başka alsam oluyor mu sorun yaşatır mı ? HyperX yok piyasada nedenseÇip farkı da var ama bir sorun yaratmıyor şuanlık. Bu şekilde 1 hafta kullan bakalım. Bir sorun olup olmayacağına bak. Eğer sistem kusursuz çalışırsa bu şekilde kullanabilirsin. FPS'ten yana da bir kaybın olmaz.
Önemli değil. İçindeki çipler aynı gelirse %95 bir sorun yaşamazsın hocam.Bunca süre yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim emre, eline, emeğine, bilgine sağlık şimdilik bu şekilde tutucam bakalım her hangi bir şey de yine bu konu üzerinden devam edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emre son bir şey daha sorucam benim ramin stokları yok ? Aynı CL17 kitin de başka alsam oluyor mu sorun yaşatır mı ? HyperX yok piyasada nedense
İnternette satılıyor da satıcıları güvenilir mi bilmiyorum. Bunun için güvenilir demişler mesela. https://www.n11.com/magaza/prote/magaza-yorumlariCl17 ramin üretimi durdurulmuş, bende ki rami bulamıyorum hele ki vatan da falan CL17 ram yok şaka gibi olaylar yaşıyorum