Neler Yeni

Çözüldü✓ Minidump okuma, çözme problemler bitmiyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete

Ekler

• 1727036629525.png
    1727036629525.png
    14.1 KB · Hit: 12

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin
Burası direkt böyle tek sanırım dimi, yanlış atmayayım.
Sistem 3600 MHz CL18 olarak çalışıyor Cruical RAM'den dolayı. İstersen bu tekli Cruical RAM'i sat. 2 tane daha Kingston olandan al.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Sistem 3600 MHz CL18 olarak çalışıyor Cruical RAM'den dolayı. İstersen bu tekli Cruical RAM'i sat. 2 tane daha Kingston olandan al.
Aboo, nerden nasıl satacaz bunu şimdi :), hyperx den devam edeceğiz o zaman her hangi bir sorun sıkıntı yaratır mı peki şuan da bir tanesinin farklı olması ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin
Aboo, nerden nasıl satacaz bunu şimdi :), hyperx den devam edeceğiz o zaman her hangi bir sorun sıkıntı yaratır mı peki şuan da bir tanesinin farklı olması ?
Çip farkı da var ama bir sorun yaratmıyor şuanlık. Bu şekilde 1 hafta kullan bakalım. Bir sorun olup olmayacağına bak. Eğer sistem kusursuz çalışırsa bu şekilde kullanabilirsin. FPS'ten yana da bir kaybın olmaz.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Çip farkı da var ama bir sorun yaratmıyor şuanlık. Bu şekilde 1 hafta kullan bakalım. Bir sorun olup olmayacağına bak. Eğer sistem kusursuz çalışırsa bu şekilde kullanabilirsin. FPS'ten yana da bir kaybın olmaz.
Bunca süre yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim emre, eline, emeğine, bilgine sağlık şimdilik bu şekilde tutucam bakalım her hangi bir şey de yine bu konu üzerinden devam edeceğim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emre son bir şey daha sorucam benim ramin stokları yok ? Aynı CL17 kitin de başka alsam oluyor mu sorun yaşatır mı ? HyperX yok piyasada nedense :D

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin
Bunca süre yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim emre, eline, emeğine, bilgine sağlık şimdilik bu şekilde tutucam bakalım her hangi bir şey de yine bu konu üzerinden devam edeceğim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emre son bir şey daha sorucam benim ramin stokları yok ? Aynı CL17 kitin de başka alsam oluyor mu sorun yaşatır mı ? HyperX yok piyasada nedense :D
Önemli değil. İçindeki çipler aynı gelirse %95 bir sorun yaşamazsın hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin
Cl17 ramin üretimi durdurulmuş, bende ki rami bulamıyorum hele ki vatan da falan CL17 ram yok şaka gibi olaylar yaşıyorum :)
İnternette satılıyor da satıcıları güvenilir mi bilmiyorum. Bunun için güvenilir demişler mesela. https://www.n11.com/magaza/prote/magaza-yorumlari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,696
Üyeler
159,535
Son üye
DreamOfDay
Top Bottom