Evet 101 den, daha giymedim .kışın arada kullanmak için aldım. Tüylü kısım sadece bilekteA101 Siparişi mi bu gayet iyi görünüyor taban da çökme vs var mı ayrıca içerisi bilek kısmı gibi kaplı mı
Ben bedenimi aldım, nikea göre 0.5 numara küçük aldım tam oldubu modeli daha önce birkaç kez kullandım hiç sorun yaşamadım. mid olduğu için yarım numara büyük olmak avantajlı oluyor. ve orijinal asla koku felan yapmıyor.
Kinetix alırım geçerim, yemişim markasını nikeını adidasını kızlara hava atmayı.3700 e nike.com dan aldığım jordan lowun 4 5 ayda geldiği hal hor kullanmadım mahallede falan giymedim değişim veya iade de yapmadılar instreet den alınır ayakkabı arkadasım 5 kere değiştirdi en ufak kusurunda ben bundan sonra replika ayakkabılara yöneliyorum
Bugün geldi benimki gayet güzel orjinal ürünalanlar memnun kaldı mı ? 3 ayda acılan ayakkabı almak istemiyorum isterse 10 lira olsun.2500e salomon almıştım sikayet.var a baktıktan sonar gördümki pahalı olan iyi olan degil...
Nerden alıyosunuz hocam bende kaliteli replika satan biryer arıyorumReplika adamdır hocam kalitesiz üretim orjinaldense replikayı tercih ediyorum travis ve air diorum hala mükemmel kondisyonda 2-2.5 bandında çok iyi replikalar var
FlexzeenNerden alıyosunuz hocam bende kaliteli replika satan biryer arıyorum
HoBugün geldi arkadaşlar ayakkabı , model olarak gayet güzel ben beğendim. Ürün de orijinal.
O kadar mı dandik olur benim knetix dağa tırmanırken(taşların arasına sıkıştı), top oynarken 2 yıla yakındır yarı yolda bırakmadı ama görünüm olarak yıprandı o yüzden değiştiresim var ama onun dayanıklılığı gibi bir spor 2/3 ten başlayacak gibi duruyorürün 4. giyişimde sağ ayakkabının yandan dikişleri açıldı, sol ayakkabının tabanından da her adımda sesler gelmeye başladı