Türk telekom vermedi bende modeme para vermek istemiyorum zaten degismekte istiyordumfiberde aylık 50/60tlye modem kiralıyorlar, vdsl’de ise modemi veriyorlwr diye biliyorum
COMNET telekom altyapısında veriyor bulunduğun yerde telekom altyapısında 1000 mevcut ancak turknet kendi altyapısı olan gigafiber dısında 1000 vermıyor yani gigafiber dısında telekom altyapısını kullanıyor onda da anlaşması gereği 100 veriyor.Hizlar neden boyle
Comnet mi alayim yaniCOMNET telekom altyapısında veriyor bulunduğun yerde telekom altyapısında 1000 mevcut ancak turknet kendi altyapısı olan gigafiber dısında 1000 vermıyor yani gigafiber dısında telekom altyapısını kullanıyor onda da anlaşması gereği 100 veriyor.
Comnete geçebilirsin dm'den mesaj attım sana hocam bakabilirsin deneyimlerime.Comnet mi alayim yani
Millenimi Comnetmi pekiYoğunluğun olduğu saatlerde arara kesintiler yaşadım comnette onun dışında rahatsız eden bir durum olmadı müşteri hizmetleri ile çok işim olmadığı için hizmetine yorum yapamıcam
Ben illetim arkadaşa bende 1.5 sene oldu kullanıyorum hala aktifComnete geçeceksen eğer aktif olan kullanan birinden davet kodu alırsan ikinizde indirim kazanırsınz onuda unutma