bazıları pilli oluyor kablolu olarak kullanılabilen kablosuzlarda varsa asus rog gladius III mouse gibi onlara da açığımhocam bu bütçede kablosuz alsanız daha mantıklı olmaz mı zaten kablolu kullanım özelliğide olacaktır
hocam bu bütçede pilli bulmak biraz zor olsa gerek bu bütçedeki bakacağınız çoğu klavye şarjlı olacaktırbazıları pilli oluyor kablolu olarak kullanılabilen kablosuzlarda varsa asus rog gladius III mouse gibi onlara da açığım
Güzel klavye knk üründe ki yorum bana ait tuşlarını değiştirdim kablolu kablosuz kullanım mevcuto zaman buna kaldık gibi nasıldır kablolu olarak kullanılır mı ürün hakkında bilgim yok bilgisi olan yazabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da custom klavye parça önerisi var mı
Hocam o yorumdaki pudding keycaps hangisi? HyperX olan mı ?Güzel klavye knk üründe ki yorum bana ait tuşlarını değiştirdim kablolu kablosuz kullanım mevcut
Hayır hocam çinden almıştımHocam o yorumdaki pudding keycaps hangisi? HyperX olan mı ?
Hala varsa linki veya ilanı atma şansın var mıdır hocam? Bir de Türkçe harfler mevcut muydu?Hayır hocam çinden almıştım
Türkçe harf yok hocam hangi üründü hatırlamıyorum vallaHala varsa linki veya ilanı atma şansın var mıdır hocam? Bir de Türkçe harfler mevcut muydu?