bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
kutu değil içi açılmamış demiş.hem ikinci el hem kutusu açılmamış nasıl oluyor açılmamış ise sıfırdır, ilan direkt faul
kutu değil içi açılmamış demiş.hem ikinci el hem kutusu açılmamış nasıl oluyor açılmamış ise sıfırdır, ilan direkt faul
Kutusu değil ürünün içi açılmamış demiş.hem ikinci el hem kutusu açılmamış nasıl oluyor açılmamış ise sıfırdır, ilan direkt faul
Rx 570 e sökük değil demek etiket var demek samanlıkta bakire iğne aramak gibi bir şeydostlar param güvende ile rx 570 aldım adam tertemiz içi açılmamış demişti fakat kart tozlu etiketi delik görsellerde de belli oluyordu içinin açılmadığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kutuda da yırtık var
sorun o değil görsellerde falan ürün açık değil kutu bu durumda değil etiketi solmuş kartın oda yanı seri noyu okuyamadım amaRx 570 e sökük değil demek etiket var demek samanlıkta bakire iğne aramak gibi bir şey
hocam sence eve götürüp testini yapıp kullanmalıyımım bana 1500 e geldi kart güvende dahil içini söker bakarım tamiri az çok anlaşılıyor ztnkutu değil içi açılmamış demiş.
hocam adam böyle bir cevap verdiKutusu değil ürünün içi açılmamış demiş.
Reis böyle şeylerden bir kere midem bulandığı zaman kullanmam şahsen.aynen o yüzden diyorum bende bir satıcıya sorayım bakalım ne diyecek ilanda sökük değil bu kartta sökük kartta pis yani bakım için söktü desem değil
elinde birde sapphire vardı onu da alacaktım bunu görünce pek iyi hissetmedim şuan kendimi
@Yvşlagaçtanealıyon
aslında ilanda içi açılmamıştır yazmıyor görsellerde içi açılmamış bir kart varSöylemeye gerek var mı? Adam yalan söylemiş sana satarken. Kim bilir ne sıkıntısı var, vardı.
diğer kartı da satmış birde zaten mecubur eve gidecek benle bugün kargoya gitme şansım yok işteyimReis böyle şeylerden bir kere midem bulandığı zaman kullanmam şahsen.
İade et gitsin
O zaman size vaat edilen ürünü yollamamış.aslında ilanda içi açılmamıştır yazmıyor görsellerde içi açılmamış bir kart var
diğer kartı da satmış birde zaten mecubur eve gidecek benle bugün kargoya gitme şansım yok işteyim
aslında yanlış bir yazım yapmışım satıcı baan içi açılmadı demedi gerçi faturada var dedi fatura da yok amaReis böyle şeylerden bir kere midem bulandığı zaman kullanmam şahsen.
İade et gitsin
sen bence biri seni onaylasın istiyorsun, paranla alıyorsun ve istediğin şekilde gelmemiş işte iade etaslında yanlış bir yazım yapmışım satıcı baan içi açılmadı demedi gerçi faturada var dedi fatura da yok ama
yok kesin iade etcem bu arada kart aynı kart değil hacı eve geçeyim görselleri size atacağım anlayacaksınız kartın alt soket kısmında eski jelatin var fakat ilandakinde jelatin yok birde dikkatli bakarsam bendeki kart daha çok tozlusen bence biri seni onaylasın istiyorsun, paranla alıyorsun ve istediğin şekilde gelmemiş işte iade et
her baktığımda ayrı bir ayrıntı var lan bune ilandaki kartta alt kısımda vram var üstü boş bendeki kartta termal pad varsen bence biri seni onaylasın istiyorsun, paranla alıyorsun ve istediğin şekilde gelmemiş işte iade et
hemde fazla fazla farkı kart yollamış bariz belli size fotoğraf atacağım hepiniz bakın kartta 10 farkı bul oynayacağızO zaman size vaat edilen ürünü yollamamış.
ikinci el 6600 xt alacaktım 5500e sayende geri adım attım sağol sıfır bir kart kovalarım artıkyok kesin iade etcem bu arada kart aynı kart değil hacı eve geçeyim görselleri size atacağım anlayacaksınız kartın alt soket kısmında eski jelatin var fakat ilandakinde jelatin yok birde dikkatli bakarsam bendeki kart daha çok tozlu
her baktığımda ayrı bir ayrıntı var lan bune ilandaki kartta alt kısımda vram var üstü boş bendeki kartta termal pad var
ikinci el 6600 xt alacaktım 5500e sayende geri adım attım sağol sıfır bir kart kovalarım artık
Bu son ikisi de ilanda ki fotoğrafikinci el 6600 xt alacaktım 5500e sayende geri adım attım sağol sıfır bir kart kovalarım artık
Sana kalmış kral artık ben şu saatten sonra o kartı evde tutmazdımMesaj otomatik birleştirildi:
Gelen ürün bu
Bu son ikisi de ilanda ki fotoğraf