Neler Yeni

Çözüldü✓ 2. el ekran kartı aldım açılmamış dendi ama içi açılmış İADE EDİYORUM AĞIR KOLPA

Musa06_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Musa
dostlar param güvende ile rx 570 aldım adam tertemiz içi açılmamış demişti fakat kart tozlu etiketi delik görsellerde de belli oluyordu içinin açılmadığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutuda da yırtık var
Rx 570 e sökük değil demek etiket var demek samanlıkta bakire iğne aramak gibi bir şey

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Volkan
Rx 570 e sökük değil demek etiket var demek samanlıkta bakire iğne aramak gibi bir şey
sorun o değil görsellerde falan ürün açık değil kutu bu durumda değil etiketi solmuş kartın oda yanı seri noyu okuyamadım ama

kutu değil içi açılmamış demiş.
hocam sence eve götürüp testini yapıp kullanmalıyımım bana 1500 e geldi kart güvende dahil içini söker bakarım tamiri az çok anlaşılıyor ztn

Kutusu değil ürünün içi açılmamış demiş.
hocam adam böyle bir cevap verdi
Kartın kendisinden çok anlamam hocam delik olması performansı etkilemez diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz yine . Kartı gönderirken ben yapmışımdır ama hasar falan yok üründe yüksek performansta çalışıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
.
aynen o yüzden diyorum bende bir satıcıya sorayım bakalım ne diyecek ilanda sökük değil bu kartta sökük kartta pis yani bakım için söktü desem değil

elinde birde sapphire vardı onu da alacaktım bunu görünce pek iyi hissetmedim şuan kendimi :D

@Yvşlagaçtanealıyon
Reis böyle şeylerden bir kere midem bulandığı zaman kullanmam şahsen.
İade et gitsin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Volkan
Söylemeye gerek var mı? Adam yalan söylemiş sana satarken. Kim bilir ne sıkıntısı var, vardı.
aslında ilanda içi açılmamıştır yazmıyor görsellerde içi açılmamış bir kart var

Reis böyle şeylerden bir kere midem bulandığı zaman kullanmam şahsen.
İade et gitsin
diğer kartı da satmış birde zaten mecubur eve gidecek benle bugün kargoya gitme şansım yok işteyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Hüseyin
aslında ilanda içi açılmamıştır yazmıyor görsellerde içi açılmamış bir kart var

diğer kartı da satmış birde zaten mecubur eve gidecek benle bugün kargoya gitme şansım yok işteyim
O zaman size vaat edilen ürünü yollamamış.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Volkan
sen bence biri seni onaylasın istiyorsun, paranla alıyorsun ve istediğin şekilde gelmemiş işte iade et
yok kesin iade etcem bu arada kart aynı kart değil hacı eve geçeyim görselleri size atacağım anlayacaksınız kartın alt soket kısmında eski jelatin var fakat ilandakinde jelatin yok birde dikkatli bakarsam bendeki kart daha çok tozlu

sen bence biri seni onaylasın istiyorsun, paranla alıyorsun ve istediğin şekilde gelmemiş işte iade et
her baktığımda ayrı bir ayrıntı var lan bune ilandaki kartta alt kısımda vram var üstü boş bendeki kartta termal pad var

O zaman size vaat edilen ürünü yollamamış.
hemde fazla fazla farkı kart yollamış bariz belli size fotoğraf atacağım hepiniz bakın kartta 10 farkı bul oynayacağız

The King of Comedy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yok kesin iade etcem bu arada kart aynı kart değil hacı eve geçeyim görselleri size atacağım anlayacaksınız kartın alt soket kısmında eski jelatin var fakat ilandakinde jelatin yok birde dikkatli bakarsam bendeki kart daha çok tozlu

her baktığımda ayrı bir ayrıntı var lan bune ilandaki kartta alt kısımda vram var üstü boş bendeki kartta termal pad var
ikinci el 6600 xt alacaktım 5500e sayende geri adım attım sağol sıfır bir kart kovalarım artık :)

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Volkan

Ekler

• IMG_1721.jpeg
    IMG_1721.jpeg
    3.7 MB · Hit: 22
  • IMG_1720.jpeg