Tamam rakibi var fakat tanınmış bir site değil. Youtube 50.000 sonuç çıkaracaksa Odysee 5.000 sonuç çıkaracak.
Video'nun amacı google'ı hayatınızdan tamamen silin, YT kullanmayın değil. Paylaştığım "YouTube" kısmını tamamen izlerseniz anlayacaksınız.Tamam rakibi var fakat tanınmış bir site değil. Youtube 50.000 sonuç çıkaracaksa Odysee 5.000 sonuç çıkaracak.
Youtube Google şirketinin bir parçası Google'ı tamamen hayatımızdan silersek YT de gidecek.Video'nun amacı google'ı hayatınızdan tamamen silin, YT kullanmayın değil. Paylaştığım "YouTube" kısmını tamamen izlerseniz anlayacaksınız.
Yaklaşık bir yıldır FireFox kullanıyorum, Chrome'u yüklemeyi bir kere bile düşünmedim.boş mevzu, google takip ediyor ayağına alternatif bulma işi olmuyor, 3 temel hizmete iyi alternatif olmadıktan sonra gerisi önemsiz
-en basitinden arama motoru olarak çok spesifik bir şey aradığında duckduckgoda yada alternatiflerinde çıkmıyor, yani eninnde sonunda işin googleye düşücekse radikal bir kararla googleyi bırakamazsın
-browser olarak chromium tabanlı olmasına rağmen diğer browserler chrome kadar stabil değil, sadece hız olarak bakmazsak; sitelerin flash veya diğer desteklerinde sorun çıkabiliyor, bu açıdan chrome gene rakipsiz, belki mozillayla bi yere kadar idare edilir, ama eninde sonunda chromeye düşersin
-mail işine gelirsek, kurumsal kimlik olarak illa gmail/outlook kullanman gerekli, gidip e-devlet yada banka uygulamalarına protonmail yada benzerlerini girer misin, girmezsin. ayrıca gmail ve outlook harici bazı mailler durduk yere hesap kapatabiliyor, chrome ve outlookta yıllar geçsede şüpheli durum algılayıp hesabını kolay kolay kapatmazlar, alterantif mailleri önemli hesaplarınız için kullanmayın
Google'ı tamamen hayatından silmek zorunda değilsin. Duyduğunuz, dinlediğiniz şeyi anlamaya çalışın lütfen. Sorunuza özel olarak videodan bir kısım paylaştım. O kısımda sorunuza doğru düzgün bir cevap veriliyor.Youtube Google şirketinin bir parçası Google'ı tamamen hayatımızdan silersek YT de gidecek.
Bende Firefox kullanıyorum.Yaklaşık bir yıldır FireFox kullanıyorum, Chrome'u yüklemeyi bir kere bile düşünmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google'ı tamamen hayatından silmek zorunda değilsin. Duyduğunuz, dinlediğiniz şeyi anlamaya çalışın lütfen. Sorunuza özel olarak videodan bir kısım paylaştım. O kısımda sorunuza doğru düzgün bir cevap veriliyor.
Kurumsal kimlik olarak gmail ve outlook kullanmanıza gerek yok. Şirketinizin kendi eposta sistemi olması lazım, örneğin şirketin ismi Abdullah Anakart ise @abdullahanakart.com.tr gibi mailler kullanılıyor.boş mevzu, google takip ediyor ayağına alternatif bulma işi olmuyor, 3 temel hizmete iyi alternatif olmadıktan sonra gerisi önemsiz
-en basitinden arama motoru olarak çok spesifik bir şey aradığında duckduckgoda yada alternatiflerinde çıkmıyor, yani eninnde sonunda işin googleye düşücekse radikal bir kararla googleyi bırakamazsın
-browser olarak chromium tabanlı olmasına rağmen diğer browserler chrome kadar stabil değil, sadece hız olarak bakmazsak; sitelerin flash veya diğer desteklerinde sorun çıkabiliyor, bu açıdan chrome gene rakipsiz, belki mozillayla bi yere kadar idare edilir, ama eninde sonunda chromeye düşersin
-mail işine gelirsek, kurumsal kimlik olarak illa gmail/outlook kullanman gerekli, gidip e-devlet yada banka uygulamalarına protonmail yada benzerlerini girer misin, girmezsin. ayrıca gmail ve outlook harici bazı mailler durduk yere hesap kapatabiliyor, chrome ve outlookta yıllar geçsede şüpheli durum algılayıp hesabını kolay kolay kapatmazlar, alterantif mailleri önemli hesaplarınız için kullanmayın
kurumsal kimlikten kastım işyerinde kullandığın mail değil, iş için kullandığın şahsi mailde olabilir, iş için dedigim kurumsal isim adı altında değil de kendi kullandığın mail olarak, cv ye yazdığın olabilir, işe yönelik fakat tam şirket kimliği olmayan 2. plandaki şahsi mailin gibi.Kurumsal kimlik olarak gmail ve outlook kullanmanıza gerek yok. Şirketinizin kendi eposta sistemi olması lazım, örneğin şirketin ismi Abdullah Anakart ise @abdullahanakart.com.tr gibi mailler kullanılıyor.