Neler Yeni

Google'ı HAYATINDAN ÇIKAR!

ReniN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
orenioo
Bu videoyu sizinlede paylaşmak istedim dostlar.
Oldukça karışık bir konu. Eğer Google tarayıcısını hayatımızdan çıkaracaksak bir çok şeyi de çıkarmamız gerek.

Veri toplama, satma konusuna gelirsek bir çok uygulama, tarayıcı vs bunu bariz bir şekilde yapıyor.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Donald
tamam

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Google hesabını, YT hesabını, Gmail'ini falan da sil o zaman. Ne saçma iş la.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Semih Nas
yani videoya karşıt görüşteyiz diye biz akıllı bir mesaj yazmış olmuyor muyuz, hayatının bir döneminde gizlilik, bu tarz şeylerden arınmaya çalışırsın, sonra bi bakmışsın verdiği hizmetin yararı videodaki gizlilik saçmalıklarından daha önemli, madem telemetrye bu kadar meraklısın windows kullanma linux kullan, hali hazırda kullandıgın kaç program open source

kelimelere inatla neden bu kadar takıldın ki, kurumsal maillerin şahsi mailden atılmayacağını tek bile kişiymiş gibi davranman gerçekten komik. diyelim ki işle ilgili çok önemli olmayan bi belgeyi senin müdürün mail atacak. adın ahmet soyadın mehmet, sen müdürüne [email protected] mu desen daha aklında kalır, yoksa [email protected] desen mi aklında kalır, ilk protonmail diyişinde bile efendim, anlamadım tarzı bi tepki verip o neymiş muhabbeti döner.
Mesaj otomatik birleştirildi:

millet bravenin adını bilmezken biz seneler önce brave denedik, brave iyi bir browser değil, ağızdan ağıza tek alternatifmiş gibi konuşulan balon bir browser, opera bile braveden daha seri kullanım sunuyor
seneler önce kullandım diyorsun ne geri kafalı adamsın her platform ilk çıktığında kötüdür kullanmadığın şeyler hakkında yorum yapma sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,847
Üyeler
160,150
Son üye
Destructor28
Top Bottom