Neler Yeni

Hangi Laptop Daha Mantıklı ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Rakibi yok hocam haberiniz olsun hayırlı olsun şimdiden
Hocam marka güveni ve rakiplerine göre ucuz olmasının sebebi ne gerçekten uygun

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tuna
Hocam ısrarla attığım cihazlara bakmıyosunuz bu bütçede rakipsiz cihazlar haberiniz olsun

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Hocam ısrarla attığım cihazlara bakmıyosunuz bu bütçede rakipsiz cihazlar haberiniz olsun
Hocam gamegaraj dışında öbür laptop gözükmüyor galiba bir daha atar mısınız

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tuna
Hocam marka güveni ve rakiplerine göre ucuz olmasının sebebi ne gerçekten uygun
Hocam marka kalite endişeniz olmasın msi marka yüksek seviyedeki laptopları alıp logo yapıştırıyolar sadece gamegaraj aslında bu forumda baya bilinen bir marka arkadaşlara sorarsanız anlatırlar zaten daha acer asus servisindeki gibi rezillik yaşayan çok duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside gamegaraj zaten hocam biri 16 öbürü 17 inç yeni çıktı bu cihazlar hatta evvelsi gün cihaztv canlı yayında inceledi canlı yayını izleme fırsatı buldum biraz laptopun kasa kalitesi soğutma performansı mükemmel ekranı 240hz qhd bilmiyorum söylenicek çok söz kalmıyo zaten msi üretim olduğu için kaliteli msiın dandik katana thin cyborg serileride değil aklınız bulanmasın izlemek isterseniz yayın geçmişinin linkinide paylaşabilirim
Hocam gamegaraj dışında öbür laptop gözükmüyor galiba bir daha atar mısını

Hocam gamegaraj dışında öbür laptop gözükmüyor galiba bir daha atar mısınız

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Hocam marka kalite endişeniz olmasın msi marka yüksek seviyedeki laptopları alıp logo yapıştırıyolar sadece gamegaraj aslında bu forumda baya bilinen bir marka arkadaşlara sorarsanız anlatırlar zaten daha acer asus servisindeki gibi rezillik yaşayan çok duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside gamegaraj zaten hocam biri 16 öbürü 17 inç yeni çıktı bu cihazlar hatta evvelsi gün cihaztv canlı yayında inceledi canlı yayını izleme fırsatı buldum biraz laptopun kasa kalitesi soğutma performansı mükemmel ekranı 240hz qhd bilmiyorum söylenicek çok söz kalmıyo zaten msi üretim olduğu için kaliteli msiın dandik katana thin cyborg serileride değil aklınız bulanmasın izlemek isterseniz yayın geçmişinin linkinide paylaşabilirim
Hocam izliyorum şuan videosunu ve netlik olması için konu da açabilirim o laptop için daha detaylı öğrenebilmek için

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tuna
Hocam izliyorum şuan videosunu ve netlik olması için konu da açabilirim o laptop için daha detaylı öğrenebilmek için
Tavsiye ederim hocam laptoplar daha yeni olduğu için hem bilgilendirme amaçlı alacak kişiler içinde iyi olur kafanızda bir soru işaretide kalmaz dün yayını izledikten sonra bende inanamadım açıkçası bu bütçenin kralı olmus adamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,851
Üyeler
163,891
Son üye
GastamonuAyisii
Top Bottom