Ruffian
80+ Silver
Dahası
Normal monster kimse önermiyor.Monster kanka
Normal monster kimse önermiyor.Monster kanka
He tamamGidip Excalibur, monster, victus, dell, gigabyte alırsan normal.
Monsterin hiç bir suçu yokNormal monster kimse önermiyor.
En dandiklerinden monster haberin olsun bir de abra ise tamamen sorun.He tamam
Monsterin hiç bir suçu yok
@Mehmet YılmazGotum yemiyor desene
Kanka tamam konu kapandı iyi akşamlar laptop al kardeşim sende güle güle kullanEn dandiklerinden monster haberin olsun bir de abra ise tamamen sorun.
monster alıp burada laptop kötülemene şaşırmamalı.Monster kanka
İşlemci de çok güç çekiyor hocam 157w max masaüstü işlemcisi mi anasını satayım bu YUH a ....birincisi i7 işlemcilerin 13. ve 14. nesillerinde sorunlar çıkabiliyor illa sonun k ilebitmesi gerekmiyor
ikincisi bu fiyat biraz pahalı çünkü biliyorsun ekran kartının 100w üstünde olması performansı değiştirmez
son olarak ram ları bu sisteme göre az kalıyor yani rtx 4070 var ama 16gb ram mantıklı gelmiyor kulağa en az bi 32 gb olmalı yani upgrade harcicağın paraya daha iyi bi bilgisayar alabilirsin
Kavgayı ben ki başlattım
ŞAŞIRDIM NEDENSE BİR GERİ VİTES OLDU?Kanka tamam konu kapandı iyi akşamlar laptop al kardeşim sende güle güle kullan
Kavga yı sen başlattın çünkü konuşmadan haberin yok ben sana küfür bile etmedim.Kavgayı ben ki başlattım
Ne geri vitesi lan hem kavgayı o baslatsin sonra suçlu benŞAŞIRDIM NEDENSE BİR GERİ VİTES OLDU?
"Cahil"Kavga yı sen başlattın çünkü konuşmadan haberin yok ben sana küfür bile etmedim.
daha gerçek adını foruma yazmamış biri mi söylüyor?Ne geri vitesi lan hem kavgayı o baslatsin sonra suçlu ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Cahil"
adam ilk esenyurta gel demiş sonra adanadayım demiş adanadaki adamı adanadan esenyurta çağırıyorGel lan Esenyurt da görelim küçük çocuğu