Neler Yeni

Sizce souls like oyunlara zorluk seçeneği gelmeli mi

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Adam açıklamada yaptı sonradan hilesizde bitirdim diye.
ama sonra önce o da sinir krizi geçirdi benim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enis kirazoğlu böyle oyunlar için yeteneksiz zaten. Herhangi bir souls oyununda saç baş yolar kendisi. Dost oynuyor genelde bu tip oyunları
En azından benim öldüğüm yerde dostta çok ölmüş

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,375
İsim
Emre
Discord
necromancerr

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
e zaten :D bende geçirdim sekiroda sonra başına tekrar oturmaya vaktim olmadı.
Arada sinir olduğumda açıp hileyle bitirdiği videoyu açıyorum terapi gibi oluyor bu tarz oyun oynayan oyunculara tavsiye ederim😀

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Sonradan hilesiz bitirmesinin sebebi, Aboneler tarafından büyük tepki çekti, hatta mimlendi baya sonradan hilesiz bitirerek kendini aklamaya çalıştı.
O insanlara katılmıyorum ben isteyen istediği gibi oynar ama hilesiz oynamak daha iyidir tabi

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
Elden ringde base oyunda spirit ashes dlcde scadutree fragments gibi oyunu yeterince kolaylaştıran elementler var. Zaten en başta buildi elleyip 1-2 talisman değiştirip farklı silahlar farklı ash of warlar kullanınca çözülüyor her şey

dark soulslarda elden ringde olan QoL geliştirmeleri olmadığı için onları oynaması daha kanser gelebilir orası ayrı

The Semih

80+ Gold
O insanlara katılmıyorum ben isteyen istediği gibi oynar ama hilesiz oynamak daha iyidir tabi
Kanka korsan indiriyorsan oynarsın hileyle, ama 1000 2000 TL verdiğin oyunda hile açmak kendini kandırmaktır

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Kanka korsan indiriyorsan oynarsın hileyle, ama 1000 2000 TL verdiğin oyunda hile açmak kendini kandırmaktır
Ama herkesten o yetenek yok i bende bitiriyorum eskiden önemli olan zevk almak

Frowzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Berk Arman
Zaten hikaye olarak düzgün bir şey yok. İnsanlar saatlerce bir boss üzerinde uğraşıp kestiginde aldığın zevk için oynuyorlar.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Cihan Mert Karagöz
Sizce gelmeli mi bence gelmeli türü çok ilgimi çekmedi ben bir oyun oynarken rahatlamak istiyorum boss olsun olmazsa tadı olmaz zaten ama bu kadar zor olmamalı bence miyazaki nin yaptığı oyun tasarımı vs.beğendim ama bune böyle ya en dindirir düşmana bile 5 10 defa ölüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türü çok ilgimi çekti yanlış yazmışım
bana da zor geliyor. elden ring'te fire giant'e kadar geldim 20 kere denedim geçemedim. en son multiplayer adam çağırıp gerisindeki her bossu adamlara kestirdim :D şimdi ng+ ile tekrar deniyom

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bana da zor geliyor. elden ring'te fire giant'e kadar geldim 20 kere denedim geçemedim. en son multiplayer adam çağırıp gerisindeki her bossu adamlara kestirdim :D şimdi ng+ ile tekrar deniyom
O alevli devi kardeşim de çevrimiçi girince kesebildim anca. Bir de bu oyunlarda +yeni oyun modu işleri kolaylaştırmaktan çok zorlaştırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,859
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom