Neler Yeni

Okulda tutanak yedim ileride bu tutanak sicile işlermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
oho 8 sen hicbişey olmaz silinir bizim arkadas herseyden tutanak tutuyorlardı 15 20 tane vardı
Bizim okuldada öyle tipler var bişi olmuyor ama bilmiyorum onlara olmaz bana olur diye düşünüyorum ama teşekkürler şimdi dahada rahatladım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Bizim okuldada öyle tipler var bişi olmuyor ama bilmiyorum onlara olmaz bana olur diye düşünüyorum ama teşekkürler şimdi dahada rahatladım
Sıkıntı yok bende yedim tutananak ortakulda sebebi de top kimin bacağının arasından geçerse onu dövüyorduk 5-6 kişi.
Hepimize yazdılar sicilinize işlenecek dediler ama bir şey olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
Sınıfta tuvalete hiç gitmeyen bı çocuk vardı hep kızlar ile takılırdı tuvalete gittiğinde bi şaka yapalım diye düşünüyorduk ama sadece düşünüyorduk ben gaza geldim bu tuvalete girince kapısına tekme attım kilitlerde sağlam değil biraz açıldı oda hocaya söyledi çok saçma bir tutanak aileme hoca açıklarken çok utandım hocalar dedi bu haneye tecavüz felan baya saydırdı hocada eğer uslu durarsan dersler iyileşirse uzaklaştırma yemezsin gibisinden bişiler dedi

Erdem123

80+ Bronze
Sınıfta tuvalete hiç gitmeyen bı çocuk vardı hep kızlar ile takılırdı tuvalete gittiğinde bi şaka yapalım diye düşünüyorduk ama sadece düşünüyorduk ben gaza geldim bu tuvalete girince kapısına tekme attım kilitlerde sağlam değil biraz açıldı oda hocaya söyledi çok saçma bir tutanak aileme hoca açıklarken çok utandım hocalar dedi bu haneye tecavüz felan baya saydırdı hocada eğer uslu durarsan dersler iyileşirse uzaklaştırma yemezsin gibisinden bişiler dedi
knk önemli bişey değil bundan 4 5 sene önce benle arkadaşım 8.sınıftayken yapmadığımızı bırakmadık 15 den fazla tutanak yedik ama lgs de il de derece yaptım ama senin lgs ye çalışman lazım

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
çok sıkıntı bir öğrenci değilsen muhtemelen silerler tutanak genelde öğrencileri korkutmak amaçlı yazılıyor zaten

Erdem123

80+ Bronze
derslerin iyiyse hiçbirşey olmaz ama kötüyse uzaklaştırmak için sebep ararlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
çok sıkıntı bir öğrenci değilsen muhtemelen silerler tutanak genelde öğrencileri korkutmak amaçlı yazılıyor zaten
Hayır eskiden derslerim iyidir kimse benden şikayet etmez ama tutanak tutan hoxa yeni geldiği için pek tanımasa bile diğer hocalar beni tanıyor

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
biraz daha abartsaymış hocan dağa çıkmış diye, bir şey olmaz rahat ol, müdür bana s3r3fsizolus3r3fsiz demişti uzaklaştırma da yedik, üni bitti bir şeye işlemedi yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom