Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Baran Kut
Dün ki olayı anlatınca chatten düşüyorlar nedense
Direkt hem de dolaylı anlatıp yüzlerine vurmak lazım da korkaklar işte napcan 5 kuruş için öve öve anlatırlar, müşteri memnuniyetine gelince au au :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
6800'e tekrar aldım, hazırlanıyor'a geçti fatura da geldi bu sefer

Edit: kargoya verildi

Son düzenleme:

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Zorlı
150 TL kupon tanımlamışlar bana bilginiz olsun

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kadir
Thh başvurdum bilginize

03 Ekim 2024 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden Lenovo Legion R27QE marka/model monitör siparişi verdim. Siparişimi 4.299 TL tutarındaki uygun fiyat nedeniyle gerçekleştirdim. Ürünün indirimsiz satış fiyatı ise 6.799 TL’dir. Bu kapsamda, 2.500 TL tutarında bir indirim, piyasa koşullarında makul bir kampanya fiyatı olarak değerlendirilebilir. İnternette bu ürünü benimle aynı fiyat üzerinden satın alan diğer kullanıcılar da müşteri hizmetleri ile görüşmüş ve bu fiyatın hatalı olmadığını teyit etmişlerdir. İlgili görüşmelere dair ekran görüntüsünü ek olarak sunmaktayım.

Ancak, siparişimin üzerinden saatler geçtikten sonra, “genel sistemsel fiyat hatası” gerekçe gösterilerek siparişim iptal edilmiştir. Buna rağmen, aynı ürün 6.799 TL fiyatla satışa devam etmektedir. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 54. maddesinin 2. fıkrası açıkça belirtmektedir ki; “Etiket, tarife ve fiyat listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.”

Bu yasal dayanak doğrultusunda, ürünün tarafıma satın almış olduğum 4.299 TL tutarındaki fiyattan teslim edilmesini talep ediyorum. Ayrıca, bu sistemsel hata gerekçesiyle yüzlerce benzer şikayetin de bulunduğu bilinmektedir.

Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
Thh başvurdum bilginize

03 Ekim 2024 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden Lenovo Legion R27QE marka/model monitör siparişi verdim. Siparişimi 4.299 TL tutarındaki uygun fiyat nedeniyle gerçekleştirdim. Ürünün indirimsiz satış fiyatı ise 6.799 TL’dir. Bu kapsamda, 2.500 TL tutarında bir indirim, piyasa koşullarında makul bir kampanya fiyatı olarak değerlendirilebilir. İnternette bu ürünü benimle aynı fiyat üzerinden satın alan diğer kullanıcılar da müşteri hizmetleri ile görüşmüş ve bu fiyatın hatalı olmadığını teyit etmişlerdir. İlgili görüşmelere dair ekran görüntüsünü ek olarak sunmaktayım.

Ancak, siparişimin üzerinden saatler geçtikten sonra, “genel sistemsel fiyat hatası” gerekçe gösterilerek siparişim iptal edilmiştir. Buna rağmen, aynı ürün 6.799 TL fiyatla satışa devam etmektedir. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 54. maddesinin 2. fıkrası açıkça belirtmektedir ki; “Etiket, tarife ve fiyat listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.”

Bu yasal dayanak doğrultusunda, ürünün tarafıma satın almış olduğum 4.299 TL tutarındaki fiyattan teslim edilmesini talep ediyorum. Ayrıca, bu sistemsel hata gerekçesiyle yüzlerce benzer şikayetin de bulunduğu bilinmektedir.

Helal olsun hocam.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,446
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
1000121399.jpg

Böyle gözüküyor şimdilik, keşke savunmalarını görebilsek.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ömür
Thh başvuranlar umarım 4299 dan monitörü alırsınız hepsiburadanın yaptığı büyük çakallık

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Hakan Arman
bana yüklenmemiş yükleneceğini söylemişlerdi orda bile üçkağıt peşindeler
Beni aramadılar bile telefonla 2 gün içinde arayacağız dendi haber yok ben de direkt gönderdim thh formunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Böyle gözüküyor şimdilik, keşke savunmalarını görebilsek.
Maalesef savunmayı göremiyoruz ancak sonuçlandığında görebiliriz

Thh başvuranlar umarım 4299 dan monitörü alırsınız hepsiburadanın yaptığı büyük çakallık
Böyle giderse 4299 da vermem gelenlerde komple ölü pikselli parayı peşin göndeririz iade ürün gönderirler sonra bir 3 ay daha uğraş

fruko.gzz

80+ Silver
Beni aramadılar bile telefonla 2 gün içinde arayacağız dendi haber yok ben de direkt gönderdim thh formunu
Aynı şekilde banada talep oluşturduk dediler talep hala talep alındı kısmında :D

@GirayHan Başvuru dosyasını güncelleyebiliyormuyuz sonrada o kısımlarıda eklesek

GirayHan

80+ Platinum
Thh başvurdum bilginize

madde belirtmeseydin. ters teper. bizler tüketiciyiz avukat değiliz.

Aynı şekilde banada talep oluşturduk dediler talep hala talep alındı kısmında :D

@GirayHan Başvuru dosyasını güncelleyebiliyormuyuz sonrada o kısımlarıda eklesek
yolladıysan düzenleyemezsin.

fruko.gzz

80+ Silver

madde belirtmeseydin. ters teper. bizler tüketiciyiz avukat değiliz.

yolladıysan düzenleyemezsin.
Bunu yazdıktan 5 dk sonra hepsiburada mesaj attı dfgljhidfs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,675
Üyeler
159,379
Son üye
THE_SHERİF