Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
Şuan bu yorumu yazarken bu monitör ile yazıyorum herhangi bir sorusu olan varsa sorabilir. son zamanlarda verdiğim en iyi f/p ürünü olabilir. Benim güncel monitörümden bile daha hızlı response time olarak. Renklerde ideal
Renk ayarlarını paylaşır mısınız? Bende R27Q30 modelini 7k fiyata aldım, sizin monitör ile ne gibi bir fark var acaba?

Raziel12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan Ateş
Renk ayarlarını paylaşır mısınız? Bende R27Q30 modelini 7k fiyata aldım, sizin monitör ile ne gibi bir fark var acaba?
Arkadaşın dediği gibi aynı paneli kullanmıyor. Pek fark yok aralarında bi endonezyalı youtubere göre r27qe bi tık daha hızlı ve contrastı daha fazla
yeni bir polonyalı youtubere göre R27Q30 bi tık daha hızlı ama contrastı düşük yani margin of error bile diyebiliriz ama panel farklılığından renk ayarlarını veremiyorum Lenovo'nun sitesinde hem driver'i var hem renk profili gidip driveri kurmanı öneririm.

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mustafa
Arkadaşın dediği gibi aynı paneli kullanmıyor. Pek fark yok aralarında bi endonezyalı youtubere göre r27qe bi tık daha hızlı ve contrastı daha fazla
yeni bir polonyalı youtubere göre R27Q30 bi tık daha hızlı ama contrastı düşük yani margin of error bile diyebiliriz ama panel farklılığından renk ayarlarını veremiyorum Lenovo'nun sitesinde hem driver'i var hem renk profili gidip driveri kurmanı öneririm.
Çok teşekkür ederim

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kankam sorum olacak hdr da bir uygulama veya oyuna girince alt tab yapiyorum masaüstü için ekran kararıyor
Yine bir oyundayken alt tab yapınca ekran kararıp öyle açıyor hizli geçmesi gerekmez mi ekran kapanmadan
Bunun tepki süresiyle alakası yok. HDR açınca otomatik dinamik kontrast ve parlaklık ayarı devreye giriyor. Ekrandaki sahneye göre bu değerleri ayarlıyor. Durduk yere kararma aydınlanma bundan kaynaklı.

Alt+tab yaptığinızda monitörden olduğundan emin misiniz? Oyunun çözünürlük ayarında tam ekran seçiliyse yavaş geçmesi normal. Bu ayarı kullanmanız da önerilir zaten çünkü performans daha iyi olur.
Ama eğer monitörden olduğuna eminseniz o da normal. Bunlar HDR için tasarlanmış özel olsa da basit kontrast, parlaklık VB. ayarları. O kadar hızlı olmasını beklememelisiniz. Bunların hiçbiri HDR monitörü değil zaten önceden belirttiğim üzere. Pazarlama için konuluyor. HDR video/oyun açmadığınız sürece HDR devre dışı kalmalı.

HDR istiyorsanız en en en az 15-17k harcamanız lazım.

corsairms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murat
Bu monitörü şuanda kullanan varmı fiyatı 7k hepsiburada alınır mı

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
7K üstüne çıkılmıyorsa ve alıp iade/değişimle uğraşıyorum derseniz alınır ancak. Malum ışık sızmasız, ölü pikselsiz bulmak zor bu modelde.

Eğer biraz fiyat çikıyorsa Philips 27M2N5500 bundan daha iyi o alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörü şuanda kullanan varmı fiyatı 7k hepsiburada alınır mı

corsairms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murat
7K üstüne çıkılmıyorsa ve alıp iade/değişimle uğraşıyorum derseniz alınır ancak. Malum ışık sızmasız, ölü pikselsiz bulmak zor bu modelde.

dediginiz monitöre baktım hocam incehesap satıyor ölü pixel çıkarsa geçmiş olsun iade şansı o firmada çok zor

hepsiburada satıcılı yada amazon sitesinden bir ürün almam daha y

Hocam bütçe çıkar ancak yazdıgınız monitöre baktım incehesap satıyor o firma iade konusunda çok sıkıntılı
hepsiburada üzerinden lenovayı aldım bakalım şansa ne gelecek iade ederim sorun olmaz hepsiburadada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom