fruko.gzz
80+ Silver
İadeniz yapıldı o kadarne diyolar lenovo temsilcisi anılı şamarladık felan mı yazmışlar
İadeniz yapıldı o kadarne diyolar lenovo temsilcisi anılı şamarladık felan mı yazmışlar
Avukatlık bir durum yok karar olumlu olumsuz dönüş olur eğer sen kazanırsan ve hepsiburada karara itiraz davası açarsa o zaman avukata gidersin
Bakalım 3. davamı kazanabilecekmiyim daha yeni güç kaynağı yüzünden satış kısmında yanlış bilgi verdikleri için THH ye vermiştim üst modeli gönderdiler karar çıkınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Avukatlık bir durum yok karar olumlu olumsuz dönüş olur eğer sen kazanırsan ve hepsiburada karara itiraz davası açarsa o zaman avukata gidersin
davayı kaybedersen bir üst mahkemeye giderse hepsiburada bu noktada avukata ihtiyacın olacak. eğer kazanırlarsa avukat masrafları ve giderleri karşı taraf eğer kaybedersen de sen karşılıyorsun masrafları.Ben istediğim fiyatta satarım, beni THH'ye yada mahkemeye verirlerse itiraz davasıyla karşıdan bolca para kazanırız diye bir kanun mu var ki? varsa bu bir yöntem o zaman.
haydaa bize kitlemesin şimdi bunlardavayı kaybedersen bir üst mahkemeye giderse hepsiburada bu noktada avukata ihtiyacın olacak. eğer kazanırlarsa avukat masrafları ve giderleri karşı taraf eğer kaybedersen de sen karşılıyorsun masrafları.
thh'inde çıkan karara itiraz edilirse tüketici mahkemesine gidiliyor. yani üst mahkemeye.bunu da not düşelim.
O iş öyle olmuyor. İtiraz davası açarsada ancak ve ancak senin başvuruyu yaptığın THH il veya ilçeden bir tüketici mahkemesine itiraz yapmak zorunda bu da genelde istanbuldaysa başvurdukları bişey yoksa 4000 lira için kalkıp başka bir ile avukat yollamazlar yollasada astarı yüzünden pahalı olur. Bir diğeride diyelim sana itiraz davası açtı tüketici mahkemesinde kaybetsen bile sen tüketici olarak avukat masrafını ödemiyorsun sadece davaya konu olan tutar üzerinden %10 nispi vekalet ücreti ödüyorsun 400 tl gibi bir tutar çıkacaktır maksimum.Ben istediğim fiyatta satarım, beni THH'ye yada mahkemeye verirlerse itiraz davasıyla karşıdan bolca para kazanırız diye bir kanun mu var ki? varsa bu bir yöntem o zaman.
Ürünü verseler ayıplı gelse o zaman ne yapacazuğraşmazlar. 200 300 binlik bir ürün olursa o zaman uğraşıyorlar.
önce hb ile konuşup olumsuz cevap alırsan Tekrar thh ye gideceksin bu sefer misli ile değişim isteyebilirsinÜrünü verseler ayıplı gelse o zaman ne yapacaz
O zamanda bunlar avukat falan kitlemesinler bizeönce hb ile konuşup olumsuz cevap alırsan Tekrar thh ye gideceksin bu sefer misli ile değişim isteyebilirsin
yanlış anladın sanırım.önce hb ile konuşup olumsuz cevap alırsan Tekrar thh ye gideceksin bu sefer misli ile değişim isteyebilirsin