Selamlar Asus vg249q1a monitöre sahibim. Bugün monitörümün alt kısmında boydan boya bir çizgi olduğunu fark ettim ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Yeşil, sarı ve mavi renkte çok belli şekilde gözüküyor ve rahatsız ediyor. Garanti kapsamına girer mi eğer girerse monitörü kaç gün içinde geri gönderirler?
Ekler
WhatsApp Görsel 2024-10-07 saat 18.38.51_94eedd74.jpg
Selamlar Asus vg249q1a monitöre sahibim. Bugün monitörümün alt kısmında boydan boya bir çizgi olduğunu fark ettim ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Yeşil, sarı ve mavi renkte çok belli şekilde gözüküyor ve rahatsız ediyor. Garanti kapsamına girer mi eğer girerse monitörü kaç gün içinde geri gönderirler?
VG24VQ kullanıyorum bende aynı şekilde çıkmıştı hafid üstüne baskı yapınca veya biraz bekleyince düzeliyordu benimki o gün tekrarlanmıyordu fakat bir kaç gün sonra tekrar oluşuyordu sende de öyle mi bilmiyorum ama ilk başta böyle küçükken zamanla büyümüştü ve alt kısımdan ekranın çeyreğini kaplamaya başladı. Asusa ücretli tamire göndericektim ben 2yılı geçti 1-2diye monitör garantisi 3yılmış direkt garantiye gönderebilirsiniz dediler gönderdim panel tamiri yapıldı 10-15günde falan döndü parça bekleniyor aşamasında 4-5gün kalmıştır en az o yüzden bu kadar uzun sürmüştü benimki yaklaşık 1 ay önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti kapsamında tamir edildi bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz zaman geçtikten sonraki haliydi daha da ilerlemişti bu