Neler Yeni

Motor önerebilir misiniz?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Böyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin

Crest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Onur Alpaslan
motor almadan önce detaylıca araştırmanı öneririm. ben de geçen ay niyetlendim fakat internette yazılanlardan dolayı vazgeçtim.

Baroo125r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran dundar
Racing mi istiyorsun naked mi, kurye motorları scooter, vitesli mi istiyorsun otomatik mi?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
motor almadan önce detaylıca araştırmanı öneririm. ben de geçen ay niyetlendim fakat internette yazılanlardan dolayı vazgeçtim.
Sağolun hocam peki ne gibi seyleri arastirabilirim

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can

senayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Senayi Epli
Merhaba, ehliyet sınıfın nedir? Yaşın kaç? Daha önce motosiklet kullandın mı? Ekipmanlarını aldın mı? Ona göre ekipman fiyatlarını düşerek bir bütçe belirlemek daha doğru olacaktır.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Böyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
motor almadan önce motorlar hakkında bilgi edinin kurye motoru dediğiniz scooter olarak geçiyor vitesli olmadığı için nekadar çok gaz verirsen okadar gider yeni başlayanlar için daha iyi olur viteslide zorlanabilirsiniz ayrıca hayatta para vereceğiniz hiçbir şeyi güzel gözüksün diye almayın mekaniği sağlam parçası bulunan motorlara bakın 125 cc sizin için idealdir bi sure deneyim kazanıp cc yukseltebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyetten kanka havalı gözüküyor racing alayim kanka r6 çok havalı gibi bir düşüncen varsa lütfen olmasın çünkü bel fıtığı olursun eğer vitesli istiyorsan naked senin için ideal olur (ayrica racinglerin grenajlari genelde daha pahalı olur yeni baslayacagin için düşüp kalkicaksin birçok kez, çok masraf çıkar)

altın elbiseli adam izleyerek motorlar hakkında bilgi edinebilirsin

Baroo125r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran dundar
motor almadan önce motorlar hakkında bilgi edinin kurye motoru dediğiniz scooter olarak geçiyor vitesli olmadığı için nekadar çok gaz verirsen okadar gider yeni başlayanlar için daha iyi olur viteslide zorlanabilirsiniz ayrıca hayatta para vereceğiniz hiçbir şeyi güzel gözüksün diye almayın mekaniği sağlam parçası bulunan motorlara bakın 125 cc sizin için idealdir bi sure deneyim kazanıp cc yukseltebilirsiniz

ayriyetten kanka havalı gözüküyor racing alayim kanka r6 çok havalı gibi bir düşüncen varsa lütfen olmasın çünkü bel fıtığı olursun eğer vitesli istiyorsan naked senin için ideal olur (ayrica racinglerin grenajlari genelde daha pahalı olur yeni baslayacagin için düşüp kalkicaksin birçok kez, çok masraf çıkar)

altın elbiseli adam izleyerek motorlar hakkında bilgi edinebilirsin
Niye fıtık olsun? 2 metre değilse sorun değil. Evet naked veya touring kadar rahat olmayabilir ama racing kullanıcısı olarak uzun yol yapmadığın sürece çok sıkıntı yok, neredeyse her gün 100KM civarı yol yapıyorum ve rahatsız etmiyor.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Niye fıtık olsun? 2 metre değilse sorun değil. Evet naked veya touring kadar rahat olmayabilir ama racing kullanıcısı olarak uzun yol yapmadığın sürece çok sıkıntı yok, neredeyse her gün 100KM civarı yol yapıyorum ve rahatsız etmiyor.
125 lik racinglerin gereksiz olduğunu düşünüyorum direkt racing kavramı neredeyse anlamsız sokakta yarışman mümkün olmadığı için rahat bir şey almak daha mantıklı ayrıca arkadaş yeni başlayacağı için naked daha rahat ve kolay olur

haydut58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Zorbalı
Yuki nin Taro GP var 2. el bu aylarda bulabilirsin. Racing tipine kaçıyor biraz. Şekil şemal güzel ama çok güven olmaz. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsin. Cf250 vardı bende şekile şemale aldandım aldım. 4 bin oldugunda elden çıkardım. bu motorlar 5-6 binden sonra elde kalır hissiyatı veriyor. daha 2 bindeyken egzozdan ses gelmeye baslamıstı dusun. Titresim vs had safhada

Top Bottom