Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Böyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
Sağolun hocam peki ne gibi seyleri arastirabilirimmotor almadan önce detaylıca araştırmanı öneririm. ben de geçen ay niyetlendim fakat internette yazılanlardan dolayı vazgeçtim.
kaç ccBöyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
Bilmiyodum hocam sağolunNaked olarak geçiyor dediklerin
Vitesli hocamRacing mi istiyorsun naked mi, kurye motorları scooter, vitesli mi istiyorsun otomatik mi?
Böyle yazdına göre motor kullanmayı bilmiyordun galiba önce bana göre sürmeyi öğrenBöyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
motor almadan önce motorlar hakkında bilgi edinin kurye motoru dediğiniz scooter olarak geçiyor vitesli olmadığı için nekadar çok gaz verirsen okadar gider yeni başlayanlar için daha iyi olur viteslide zorlanabilirsiniz ayrıca hayatta para vereceğiniz hiçbir şeyi güzel gözüksün diye almayın mekaniği sağlam parçası bulunan motorlara bakın 125 cc sizin için idealdir bi sure deneyim kazanıp cc yukseltebilirsinizBöyle güzel gözüken motorlar önerebilir misiniz kurye motoru gibi olanlardan değil bütçe 85-100 bin
Niye fıtık olsun? 2 metre değilse sorun değil. Evet naked veya touring kadar rahat olmayabilir ama racing kullanıcısı olarak uzun yol yapmadığın sürece çok sıkıntı yok, neredeyse her gün 100KM civarı yol yapıyorum ve rahatsız etmiyor.motor almadan önce motorlar hakkında bilgi edinin kurye motoru dediğiniz scooter olarak geçiyor vitesli olmadığı için nekadar çok gaz verirsen okadar gider yeni başlayanlar için daha iyi olur viteslide zorlanabilirsiniz ayrıca hayatta para vereceğiniz hiçbir şeyi güzel gözüksün diye almayın mekaniği sağlam parçası bulunan motorlara bakın 125 cc sizin için idealdir bi sure deneyim kazanıp cc yukseltebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayriyetten kanka havalı gözüküyor racing alayim kanka r6 çok havalı gibi bir düşüncen varsa lütfen olmasın çünkü bel fıtığı olursun eğer vitesli istiyorsan naked senin için ideal olur (ayrica racinglerin grenajlari genelde daha pahalı olur yeni baslayacagin için düşüp kalkicaksin birçok kez, çok masraf çıkar)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
altın elbiseli adam izleyerek motorlar hakkında bilgi edinebilirsin
125 lik racinglerin gereksiz olduğunu düşünüyorum direkt racing kavramı neredeyse anlamsız sokakta yarışman mümkün olmadığı için rahat bir şey almak daha mantıklı ayrıca arkadaş yeni başlayacağı için naked daha rahat ve kolay olurNiye fıtık olsun? 2 metre değilse sorun değil. Evet naked veya touring kadar rahat olmayabilir ama racing kullanıcısı olarak uzun yol yapmadığın sürece çok sıkıntı yok, neredeyse her gün 100KM civarı yol yapıyorum ve rahatsız etmiyor.