Gerçekten öyle hocam birde 2 yıkamaya hepsi bozuluyor leş markalar.Avusturya’nin lcwsi aynı şekilde almanyanında. Tr de bu markalara nasil bu kadar anlam yükluyorlar anlamiyorum.
Peki hangi markaları önerirsinizAvusturya’nin lcwsi aynı şekilde almanyanında. Tr de bu markalara nasil bu kadar anlam yükluyorlar anlamiyorum.
Avusturya ve Almanya ne alaka ?Avusturya’nin lcwsi aynı şekilde almanyanında. Tr de bu markalara nasil bu kadar anlam yükluyorlar anlamiyorum.
giyim konusunda beğendiğini al derim. Mont vs de kaliteli marka önemli, ayakkabı da aynı şekilde kaliteli güzel bisey önemli onun dışında pantolon tişört sweat vs markaya cok takılma derim kumaşı vs guzelse alınırPeki hangi markaları önerirsiniz
Farklı milletlerin farklı alım güclerinin bakış açısı. Bir taraf parayi daha rahat kazanirken o markalara değer vermiyor diger taraf parayı zor kazanırken orta halli marka olan firmalara aşırı anlam yüklüyor.Avusturya ve Almanya ne alaka ?
H&M den siyah tişört aldım 2023 yazında, özellikle boyun kısımları sanki çamaşır suyuna değmiş gibi rengi acayip değişti.bu markalar ne kadar kaliteli parasını ne kadar hak ediyor
Peki bu işlerden anlamam kumaşın kaliteli olup olmadığı nası anlaşılırgiyim konusunda beğendiğini al derim. Mont vs de kaliteli marka önemli, ayakkabı da aynı şekilde kaliteli güzel bisey önemli onun dışında pantolon tişört sweat vs markaya cok takılma derim kumaşı vs guzelse alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı milletlerin farklı alım güclerinin bakış açısı. Bir taraf parayi daha rahat kazanirken o markalara değer vermiyor diger taraf parayı zor kazanırken orta halli marka olan firmalara aşırı anlam yüklüyor.
Lcw dan pek memnun deilim açıkcası pantolonları çok kötü diğer ürünleri idare ederÇok kaliteli değiller açık konuşmak gerekirse isim yapmışlar etiketi basmışlar binlerce liralara satıyorlar marka isterseniz şunlar olabilir mavi de bozdu kalitesini zaten firmalar kaliteleri çok düşürdü bende gidip DeFacto dan Koton dan LCW den alıyorum valla kartıma faizsiz taksit de yapıyorum çiçek gibi bana yetiyor
Ünlü bir üstadın lafı vardır
"Binlerce lira para verip kıyafet alıyorsunuz kendinize yakışmasini bekliyorsunuz aslında bilmiyorsunuz kendi bedeninize iyi bakarsanız size her şey yakışacak"
Ltb ve Levi's iyi o konuda birde fiyat performans olarak Colin'sPeki bu işlerden anlamam kumaşın kaliteli olup olmadığı nası anlaşılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lcw dan pek memnun deilim açıkcası pantolonları çok kötü diğer ürünleri idare eder
Ben Levi's tişört aldım ilk yıkamada baskı att8Ltb ve Levi's iyi o konuda birde fiyat performans olarak Colin's