H&M vs BERSHKA vs PULL AND BEAR

Yusufgny

80+
Reaksiyon skoru
4
bu markalar ne kadar kaliteli parasını ne kadar hak ediyor

Avusturya’nin lcwsi aynı şekilde almanyanında. Tr de bu markalara nasil bu kadar anlam yükluyorlar anlamiyorum.

Peki hangi markaları önerirsiniz
giyim konusunda beğendiğini al derim. Mont vs de kaliteli marka önemli, ayakkabı da aynı şekilde kaliteli güzel bisey önemli onun dışında pantolon tişört sweat vs markaya cok takılma derim kumaşı vs guzelse alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avusturya ve Almanya ne alaka ?
Farklı milletlerin farklı alım güclerinin bakış açısı. Bir taraf parayi daha rahat kazanirken o markalara değer vermiyor diger taraf parayı zor kazanırken orta halli marka olan firmalara aşırı anlam yüklüyor.

Zara>bershka>pullbear>h&m

bu markalar ne kadar kaliteli parasını ne kadar hak ediyor
H&M den siyah tişört aldım 2023 yazında, özellikle boyun kısımları sanki çamaşır suyuna değmiş gibi rengi acayip değişti.
Ben bu kadar pahalı olup bu kadar kalitesiz ürün satanları bi tek lcw defacto sanardım

Zara da boş 2 defa bot aldım 2 haftalık kullanımdan sonra kendini saldı ve bot resmen ayağımda dağıldı, adam akıllı ve özenli kullanan biri olmama rağmen

Bence hiçbir marka paralarını hak etmiyor

Çok kaliteli değiller açık konuşmak gerekirse isim yapmışlar etiketi basmışlar binlerce liralara satıyorlar marka isterseniz şunlar olabilir mavi de bozdu kalitesini zaten firmalar kaliteleri çok düşürdü bende gidip DeFacto dan Koton dan LCW den alıyorum valla kartıma faizsiz taksit de yapıyorum çiçek gibi bana yetiyor 😄

Ünlü bir üstadın lafı vardır
"Binlerce lira para verip kıyafet alıyorsunuz kendinize yakışmasini bekliyorsunuz aslında bilmiyorsunuz kendi bedeninize iyi bakarsanız size her şey yakışacak"

Son düzenleme:
giyim konusunda beğendiğini al derim. Mont vs de kaliteli marka önemli, ayakkabı da aynı şekilde kaliteli güzel bisey önemli onun dışında pantolon tişört sweat vs markaya cok takılma derim kumaşı vs guzelse alınır

Farklı milletlerin farklı alım güclerinin bakış açısı. Bir taraf parayi daha rahat kazanirken o markalara değer vermiyor diger taraf parayı zor kazanırken orta halli marka olan firmalara aşırı anlam yüklüyor.
Peki bu işlerden anlamam kumaşın kaliteli olup olmadığı nası anlaşılır

Çok kaliteli değiller açık konuşmak gerekirse isim yapmışlar etiketi basmışlar binlerce liralara satıyorlar marka isterseniz şunlar olabilir mavi de bozdu kalitesini zaten firmalar kaliteleri çok düşürdü bende gidip DeFacto dan Koton dan LCW den alıyorum valla kartıma faizsiz taksit de yapıyorum çiçek gibi bana yetiyor 😄

Ünlü bir üstadın lafı vardır
"Binlerce lira para verip kıyafet alıyorsunuz kendinize yakışmasini bekliyorsunuz aslında bilmiyorsunuz kendi bedeninize iyi bakarsanız size her şey yakışacak"
Lcw dan pek memnun deilim açıkcası pantolonları çok kötü diğer ürünleri idare eder

Geri