Neler Yeni

Yardım ! PCKOLİK'TEN MONİTÖR ALMAYIN, ALDIRTMAYIN !

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Deathadder v2 Pro. Deathadder serisini 2017'den beri kullanıyorum v3'e kadar olan tüm modelleri aynı tasarım ve elime tam uyuyor başka mouse istemiyorum, artık sıfırı da satılmıyor. Makro tuşu bozuk diye yolladım, yollamaz olaydım.
Bilemezsin kral geçende aynısı farklı üyemizin başına gelmişti 1800TL ye aldığı monitöre servisten değişim kararı çıktığı halde iade etmişlerdi.

hamzaersoy

80+ Bronze
hem suclu hem guclu elemana bak la :D pckolikten pc aldım 50kya tertemız gonderdıler piyasadaki en ucuz en iyi sitedir kendisi. keyfine gore alıp kutuyu jelatini açıp ürünü 2. ele soktuktan sonra kafana gore iade edemezsın. thhden de sonuc cıkmayacaktır. üründe kusur vb bir şey yok. bu senın hatan. gidip letgoda satacaksın
bir daha da akıllı ol
pckoliğin fake hesabı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hem suclu hem guclu elemana bak la :D pckolikten pc aldım 50kya tertemız gonderdıler piyasadaki en ucuz en iyi sitedir kendisi. keyfine gore alıp kutuyu jelatini açıp ürünü 2. ele soktuktan sonra kafana gore iade edemezsın. thhden de sonuc cıkmayacaktır. üründe kusur vb bir şey yok. bu senın hatan. gidip letgoda satacaksın
bir daha da akıllı ol
Pc Kolik Fake Hesabı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
mouseu geri alma ihtimalin yalan mı oldu şimdi?
İmhaya gitmiş YERSEN. 3 gündür güzel güzel konuşuyorum müşteri hizmetleri ile ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Aves

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
battal üstündağ
incehesapta böyle sıkıntıkar olduğunu hiç duymamıştım hocam üzüldüm cidden

KAPTANN

80+

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
incehesapta böyle sıkıntıkar olduğunu hiç duymamıştım hocam üzüldüm cidden
Sorma ya bende böyle bir sonuç beklemiyordum. Teknik ya da iletişimde bir sorun oldu hadi ürün puf oldu ama çözüm odaklı olmamaları üzdü.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Aves
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeki Altay
Firma iade kodunu size ilettiğinde iadenizi kabul etmiş olmuyor.Sadece 14 gün içinde iade talebi oluşturduğunuz için.Ürünü inceleyip talebinizi değerlendirmek amacıyla ürünü geri alıyorlar.

hamzaersoy

80+ Bronze
Firma iade kodunu size ilettiğinde iadenizi kabul etmiş olmuyor.Sadece 14 gün içinde iade talebi oluşturduğunuz için.Ürünü inceleyip talebinizi değerlendirmek amacıyla ürünü geri alıyorlar.
iade talebi açamıyorsunuz öyle bir sistemleri yok. ben X sebebiyle ürünü iade etmek istiyorum diyorsunuz, size "tabii. "..." anlaşmalı kodumuzla aras kargoya ürünü bırakın ve kutunun üstüne İADE yazın" diyorlar. bana kutuyu açmamalıydınız şöyle böyle yapmamalıydınız gibi cümleler kurmadılar, lütfen bu kadar emin ve varsayım yaparak konuşmayın.

cidden firmanın teknolojik bir ekranın tozlu olması sebebiyle iadeyi reddetmesini savunanlar var ya allah size akıl fikir versin

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
ibrahim demir
Reis hayatımda itopyadan bir kez alışveriş yaptım.
Onda da NZXT C550 +80 aldım açılmış kutu ve coil whine lı çıktı.
Zarar vermeyeceğini bildiğim için iade etmedim 1 sene öyle kullandım tık yoktu inanırmısın.
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama tahmin yürüttüğümde benden önce biri aldı CW olduğu için iade etti.
Onuda bana gönderdiler birdaha İTOPYADAN hiçbirşey almadım almam da.
bir tane pc aldim 5 kez gönderdim
gittim bi tane daha aldım o da sorunlu gelince dedim...........................................................

hamzaersoy

80+ Bronze
bir tane pc aldim 5 kez gönderdim
gittim bi tane daha aldım o da sorunlu gelince dedim...........................................................
elbette müşterilerin tamamına böyle ayıp muameleler çekmiyorlardır fakat başımıza gelince thhden başka çaremizin olmaması çok üzücü. artık nasıl bi politika izliyolarsa bazı müşterilere kafayı takıp asla taviz vermiyorlar saçma prosedürlerinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom