8+8 ram taktım ama dual yazmıyor ramim dual mi
Kaç MHz ramleriniz?8+8 ram taktım ama dual yazmıyor ramim dual mi
Kaç MHz ramleriniz?
evet burda gözüküyor ama dual channel calısıp calısmadıgını bılmıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
kullanılan yuvalar yazıyor sağ altta
slot1 slot 2 de dolu gozukuyor ama bazı ınsanlarda memory kısmında dual yazarken bendw yazmıyorSPD sekmesinde yazar.
4 slotsa eğer 1-2 dual çalışmıyo genelde 2 slot mu anakartramim 4800 mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet burda gözüküyor ama dual channel calısıp calısmadıgını bılmıyorum
slot1 slot 2 de dolu gozukuyor ama bazı ınsanlarda memory kısmında dual yazarken bendw yazmıyor
XMP prodiliniz kapalı. Ramleriniz 2294MHz de çalışıyor.ramim 4800 mhz
evet burda gözüküyor ama dual channel calısıp calısmadıgını bılmıyorum
slot1 slot 2 de dolu gozukuyor ama bazı ınsanlarda memory kısmında dual yazarken bendw yazmıyor
laptop evet 2 slot4 slotsa eğer 1-2 dual çalışmıyo genelde 2 slot mu anakart
nasıl acarım pekiXMP prodiliniz kapalı. Ramleriniz 2294MHz de çalışıyor.
biostan açılıyor çok basit hocamlaptop evet 2 slot
nasıl acarım peki
peki açmam mı gerek kapatmam mı bu dediğinizi yapınca ramler dual olarak gözükecek mibiostan açılıyor çok basit hocam
Açarsanız raminizi kullanabilirsiniz, kapalı bırakırsanız raminizi kullanamazsınız. Abarttım ama bir nevi öyle, 4800MHz raminiz var, 2394MHz kullanıyorsunuz. Oyunlardaki performansınızı etkiler.peki açmam mı gerek kapatmam mı bu dediğinizi yapınca ramler dual olarak gözükecek mi
hocam ben bulamadım cihaz asus tuf a 15 biosta öyle bir ayar yok bulursan atabilir misinAçarsanız raminizi kullanabilirsiniz, kapalı bırakırsanız raminizi kullanamazsınız. Abarttım ama bir nevi öyle, 4800MHz raminiz var, 2394MHz kullanıyorsunuz. Oyunlardaki performansınızı etkiler.
"anakart"ı kendi anakart modelinizle değiştirin.
Oradaki değeri 2 ile çarpacaksın yani 4800 kullanıyor bir sıkıntı yok.Açarsanız raminizi kullanabilirsiniz, kapalı bırakırsanız raminizi kullanamazsınız. Abarttım ama bir nevi öyle, 4800MHz raminiz var, 2394MHz kullanıyorsunuz. Oyunlardaki performansınızı etkiler.
"anakart"ı kendi anakart modelinizle değiştirin.