Neler Yeni

Sıcak fırsatlar bölümü işportacı veya pazarlamacı konularına benziyor?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tekin Ayber
Burada gerçekten yararlı konu açıldığına ben denk gelmedim nedense, gizli reklam veya tanıtım amaçlı konu açıldığını düşünüyorum biraz da... Konuların en az %75'i gerçekten indirim özelliği taşımıyor veya mahalle bakkalında satılan önemsiz mal ve cihazlara ait indirimleri konu alıyor. Sakız, kola vs gibi... Önemli indirimler varsa da bu hengamede kaybolup gider zaten, gereksiz kalabalık var.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuları herhangi bir çıkarı, kazancı olmayan forum üyeleri açıyor. Amaç birbirimizi bilgilendirmek.
Buna emin misin? Bunun tedbiren bir garantisi veya önlemi var mı forumda? Bir de en basit şeylerin bile üç kuruşluk indirimleri mi olur, bu biraz süpheli değil mi?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Kaan
dediğiniz olay oluyor ama çok nadir öyle bi durumda modlar gerekeni yapar genelde bilindik kişiler açıyor zaten konuları

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,246
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Buna emin misin? Bunun tedbiren bir garantisi veya önlemi var mı forumda? Bir de en basit şeylerin bile üç kuruşluk indirimleri mi olur, bu biraz süpheli değil mi?
Uygunsuz bir şey varsa bildirirsiniz yöneticiler müdahale eder. Konuları görmezden gelebilirsiniz. Birilerinin kola 30 liraydı, 20 liraya düştü demesi neden bize dert olsun ki.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz bir şey varsa bildirirsiniz yöneticiler müdahale eder. Konuları görmezden gelebilirsiniz. Birilerinin kola 30 liraydı, 20 liraya düştü demesi neden bize dert olsun ki.
Ben buranın zabıtası değilim, bana dert olması da söz konusu değil zaten. Burada bir tespit yaptım. Ve kendi fikrimi konu olarak yansıttım. Olay bu. Her şeyi şikayet eden neden ben olayım ki, ne bu forumun yönetici kadrosundayım, maaş alıyorum ne de bilmem nerelerde ahlak bekçileri gibi ben de forumda sıcak fırsatlar zabıtası değilim... Sadece ama sadece yanlış ve reklam kokan hareketler bunlar imasında bulundum.

Siz neden bu konudan rahatsız olup bana böyle bir imalı soru sordunuz ki, dert mi oldu size..?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Sinan
Konuları herhangi bir çıkarı, kazancı olmayan forum üyeleri açıyor. Amaç birbirimizi bilgilendirmek.

Sence bu gibi getirileri olmasa bu kadar çok konu olur mu ?

Ha sıcak fırsatlar bana göre güzel bir alan ancak artık iyice suyu çıkmaya başladı.
Vergisini söylemeden konu açanlar ,
İndirim var mı yok mu bilmeden sırf sitede %1 indirimi görüp konu açanlar ,
Diğer sitelerde ki fiyatları bilmeden konu açanlar ,
Kargo ücretini açtığı konuya dahil etmeyenler falan çok fazlalaştı.
Birde üyelikleri olup sanki bütün herkesin üyeliği varmış gibi hatta olması gerekliymiş gibi davrananlar var onlar apayrı bir kafada.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,246
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Sence bu gibi getirileri olmasa bu kadar çok konu olur mu ?

Ha sıcak fırsatlar bana göre güzel bir alan ancak artık iyice suyu çıkmaya başladı.
Vergisini söylemeden konu açanlar ,
İndirim var mı yok mu bilmeden sırf sitede %1 indirimi görüp konu açanlar ,
Diğer sitelerde ki fiyatları bilmeden konu açanlar ,
Kargo ücretini açtığı konuya dahil etmeyenler falan çok fazlalaştı.
Birde üyelikleri olup sanki bütün herkesin üyeliği varmış gibi hatta olması gerekliymiş gibi davrananlar var onlar apayrı bir kafada.
Bu durum forumun düzeniyle ilgili bir mesele. Konu açanlar belki mesajım fazlalaşsın diye uğraşıyordur. Belki beğeni almaya çalışıyordur. Böyle şeyler de var elbette. Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

eneskaya6

80+ Silver
sık sık konu acan 2-3 kişi var onlar komisyoncu zaten bide bos bos konu kasmak icin acıyorlar

Top Bottom