Neler Yeni

Sokak röportajına katıldım ama bir sorum var

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Röportaj denir mi bilemem soruyu başlığa sığdıramazdım.
2 gün önce 3 eleman ben bir AVM bahçesinde dururken biri takım elbiseli diğeri tripodlu telefon biri boşta olmak üzere geldiler.
Birden bire bana ve sevgilime soru sormaya başladılar. Başta rahatsız olduğumdan iptal etmelerini istedim kız arkadaşım çıkmasın diye,
neyse sonra ufak soru soracağım katılmak ister misin dedi ben de mæl gibi kaldım neyse o kadar geldiler sorsun dedim.
Bana "üçü dişi bir" ismi size ne çağırıştırıyor dedi. Neyse sordu falan filan sinek gibi kaldım pek cevap veremedim söylediğini anlamadığım için,
Sonrasında bana sosyal medyada videoyu paylaşabilir miyiz dediler izin verdim. Bu bir komedi programı ismiymiş ancak internette bu isme dair bir şey bulamadım.

Görüntüm eğer paylaşıldıysa nerede paylaşıldığını bilmek ve bulmak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi hatırladım değişik arkadaş bana üçü dişi bir diyor ama içi dışı bir de demiş olabilir yine de o isme dair bir şey bulamadım. Eğer içi dışı bir dediyse yanlış duymuşum ve rezil olmuşum diye düşünüyorum...

Rulep

80+ Gold
nerede yayınlanacak diye sorsaymışsın keşke

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan