Neler Yeni

Vpn Olmadan Discord Kullanma Rehberi

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emir Deniz Mat
Merhaba. Başlıkta görüldüğü üzere VPN kullanmadan Discord'a nasıl girileceğini anlatacağım. Öncelikle Superonline kullanmaktayım. Diğer ISS'ler üzerinde nasıl bir sonuç verir, denemediğim için kestiremiyorum ama sonuçları yoruma yazarsanız çok memnun olurum. Adım adım anlatacağım:

1. İlk olarak Google DNS ya da Cloudflare DNS'i bilgisayarınızda ayarlayın. (8.8.8.8 - 8.8.4.4 ya da 1.1.1.1 - 1.0.0.1)

2. Daha sonra linkten dosyayı indirin: GoodByeDpi

3. İnen zip dosyasını klasöre çıkarın ve içerisinde yer alan "2_any_country_dnsredir.cmd" dosyasına sağ tıklayarak yönetici çalıştırın.

4. Eğer adımları düzgün yaptıysanız, Discord'a erişebileceksiniz.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Merhaba. Başlıkta görüldüğü üzere VPN kullanmadan Discord'a nasıl girileceğini anlatacağım. Öncelikle Superonline kullanmaktayım. Diğer ISS'ler üzerinde nasıl bir sonuç verir, denemediğim için kestiremiyorum ama sonuçları yoruma yazarsanız çok memnun olurum. Adım adım anlatacağım:

1. İlk olarak Google DNS ya da Cloudflare DNS'i bilgisayarınızda ayarlayın. (8.8.8.8 - 8.8.4.4 ya da 1.1.1.1 - 1.0.0.1)

2. Daha sonra linkten dosyayı indirin: GoodByeDpi

3. İnen zip dosyasını klasöre çıkarın ve içerisinde yer alan "2_any_country_dnsredir.cmd" dosyasına sağ tıklayarak düzenle seçeneğine tıklayın.

4. CMD dosyası içerisindeki "start" ile başlayan satırdaki "-9" ibaresini "-5" olarak değiştirin. (9 değerini 5 yaptık)

5. Kaydet deyip çıkın, daha sonra bu dosyaya sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.

6. Eğer adımları düzgün yaptıysanız, Discord'a erişebileceksiniz.

Herhangi bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin!
Bu taktikleri yaydıkça fixlencek hazır olun. Ne kadar göze batarsa hemen engel geliyor.

DNS türk telekomda yasaklandı onu dipnot geçer misin konuya ?

Son düzenleme:

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emir Deniz Mat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri