Neler Yeni

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

İceWolf

80+ Silver
Ne dezenformasyonu ? Olum siz ne anlatıyorsunuz ? Bütün siyasetin bunda payı var , halkın sokağa dökülüp protesto etmesi gereken bir durumda hala birinin cadı avını yapıyorsunuz. Hiç mi vicdanınız yok sizin. Yaşanan skandalın farkında değil misiniz ? Partisi mi var bunun ?
Hep aynı taktik. CHP de tecavüz olaylarındada aynısını yaptınız. Yok parti önemli değilmiş, insanlık suçuymuş, her partide varmış. Hep aynımı sizin algınız. Gerçi ABD uşaklarının kendi fikri olmaz. Sadece İmamları ne derse onu yazar.

Ahlaksızlık, cinayetler CHP de olunca birden gene aynı taktik. Heee canım, partinin ne önemi var, insanlık suçu. Allah sizi kahretmesin.... Afferiim, cinayetlerden CHP yi çıkardın, imamların atar sana artık 1000$. afferim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Hep aynı taktik. CHP de tecavüz olaylarındada aynısını yaptınız. Yok parti önemli değilmiş, insanlık suçuymuş, her partide varmış. Hep aynımı sizin algınız. Gerçi ABD uşaklarının kendi fikri olmaz. Sadece İmamları ne derse onu yazar.

Ahlaksızlık, cinayetler CHP de olunca birden gene aynı taktik. Heee canım, partinin ne önemi var, insanlık suçu. Allah sizi kahretmesin.... Afferiim, cinayetlerden CHP yi çıkardın, imamların atar sana artık 1000$. afferim.
Konunun abd ile imamlarla ne ara geldi , ne alakası var. Gerçekten çok değişik bir kafan var. Rastgele tuşlara basıyorsun gibi geldi o.O2 Bunu okuyan kişiler sana fena halde gülüyor muhtemelen , komik durumdasın. Ne kullanıyorsan azalt bence👍

İceWolf

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Konunun abd ile imamlarla ne ara geldi , ne alakası var. Gerçekten çok değişik bir kafan var. Rastgele tuşlara basıyorsun gibi geldi o.O2 Bunu okuyan kişiler sana fena halde gülüyor muhtemelen , komik durumdasın. Ne kullanıyorsan azalt bence👍
Türkiyedeki forum yazılarında ülke dışından yazılma oranı %47. Her 2 yazandan biri yani :) Belki sende onlardansın. Bilemem....

Hatta ABD deki fetöden ayrılıp düşman olmuş olanlar vidyo paylaşmıştı. Adamlar bildiğin 'müşteri hizmetleri merkezi'' gibi onlarca merkez kurmuşlar. Her merkezde 100 lerce çalışan var ve her çalışan en az 200 hesap kullanıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Türkiyedeki forum yazılarında ülke dışından yazılma oranı %47. Her 2 yazandan biri yani :) Belki sende onlardansın. Bilemem....

Hatta ABD deki fetöden ayrılıp düşman olmuş olanlar vidyo paylaşmıştı. Adamlar bildiğin 'müşteri hizmetleri merkezi'' gibi onlarca merkez kurmuşlar. Her merkezde 100 lerce çalışan var ve her çalışan en az 200 hesap kullanıyor.
eleman bu @Realhas the Great

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
@Mehmet Yılmaz Hocam bu konuyu da kilitler misin , buradaki insanlara da bulaşmaya başladı. Konuyu amacından saptırıp saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyor. Akıl sağlığından şüpheliyim. Forum huzuru için bu arkadaş kalıcı olarak banlanmalı , müdahale etmenizi rica ediyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Çıktı çıktı. Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı !!!!

Hani bu konuda kıvranıp suçu devlete atmaya çalıştığın. Ne yüzsüz adamsın. Diğer konuda TROLL lük yapıp örtbasa çalışıyon, buraya gelmiş 'ortaya neler çıkacak' diyon. YUHHH sana.
Olum sen hasta mısın ya ? yoksa taklit mi ediyorsun aktroll??
Savcı delikanlı gibi sorgulamasa çıkmazdı ortaya diyorum okuduğunu da anlamayacak bir beyin düzeyindesin, kim bilir başka savcılar da cesaret gösterip araştırsa ne haltlar çıkacak diyorum bana yok chp yok akp diyorsun.
Aramızdaki fark bu bak kalın yazıyorum belki kafan alır :
Ben senin gibi aktroll değilim parti tutmam hiçbiri umrumda değil ikisini de üçünü de beşini de eleştiririm ama sen bir AKTROLL'sun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne dezenformasyonu ? Olum siz ne anlatıyorsunuz ? Bütün siyasetin bunda payı var , halkın sokağa dökülüp protesto etmesi gereken bir durumda hala birinin cadı avını yapıyorsunuz. Hiç mi vicdanınız yok sizin. Yaşanan skandalın farkında değil misiniz ? Partisi mi var bunun ?
Hocam boş ver o da ekmeğinde da çok kusura bakma onun :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Olum sen hasta mısın ya ? yoksa taklit mi ediyorsun aktroll??
Savcı delikanlı gibi sorgulamasa çıkmazdı ortaya diyorum okuduğunu da anlamayacak bir beyin düzeyindesin, kim bilir başka savcılar da cesaret gösterip araştırsa ne haltlar çıkacak diyorum bana yok chp yok akp diyorsun.
Aramızdaki fark bu bak kalın yazıyorum belki kafan alır :
Ben senin gibi aktroll değilim parti tutmam hiçbiri umrumda değil ikisini de üçünü de beşini de eleştiririm ama sen bir AKTROLL'sun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam boş ver o da ekmeğinde da çok kusura bakma onun :D
Boşverin hocam , cevap vererek daha da bulandırmayın. Anlamayacağı belli bir şey. Mod arkadaşlar uyarı yerine ban atmanızı rica ediyorum , yaptıkları ban yemek için yeterli bir sebep.

İceWolf

80+ Silver
@Mehmet Yılmaz Hocam bu konuyu da kilitler misin , buradaki insanlara da bulaşmaya başladı. Konuyu amacından saptırıp saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyor. Akıl sağlığından şüpheliyim. Forum huzuru için bu arkadaş kalıcı olarak banlanmalı , müdahale etmenizi rica ediyorum.
Canım çok merak etmişsinya alttan neler çıkacak diye. Alttan çıkan CHP yöneticilerinin resimlerini attım. Hemde CHP nin resmi sitelerden, sayfalarından. Niye zoruna gittiki?

Tabi canım, istediğiniz yalanları, algıları yapın ne güzel forum huzuru.

Boşverin hocam , cevap vererek daha da bulandırmayın. Anlamayacağı belli bir şey. Mod arkadaşlar uyarı yerine ban atmanızı rica ediyorum , yaptıkları ban yemek için yeterli bir sebep.
Yüreğiniz yetmezki cevap vermeye. 'CHP yöneticileriymiş bebek katilleri' diyemezsin, böyle kıvranır durur, Gobels taktiklerine sığınırsın....

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Canım çok merak etmişsinya alttan neler çıkacak diye. Alttan çıkan CHP yöneticilerinin resimlerini attım. Hemde CHP nin resmi sitelerden, sayfalarından. Niye zoruna gittiki?

Yüreğiniz yetmezki cevap vermeye. 'CHP yöneticileriymiş bebek katilleri' diyemezsin, böyle kıvranır durur, Gobels taktiklerine sığınırsın....
Beni bir tarafa çekmeye çalışma çabana anlam veremiyorum , kafanda kurduğun kişi değilim. Konunun da siyasetle ilgisi olmamasına rağmen ısrarla oraya bağlamaya devam ediyorsun , o kadar cinayet olmuş , bu kadar hassas bir konuda insan biraz utanır. Hocam konunun cılkını çıkardı , forumdan uzaklaştır şu arkadaşı. Konusu kapanmasına rağmen burada hala saçmalamaya devam ediyor. Çorbaya çevirdi konuyu. @Mehmet Yılmaz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Konuyu çorbaya çevirmekte forum olarak üstünüze yok. Maşallah. Ayrıca burası TEKNOLOJİ forumu, SİYASET değil. Siyaset yapacaklar Kıraathaneye gidebilir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Sözün bittiği yerdeyiz. Biz neye dönüştük ya , P** üyesi olduğu için hapse giren bir pislik devlet affıyla hapisten çıkıyor , okuyup doktor oluyor , kendine örgüt kuruyor ve devletten para almak için sistematik olarak çocuk öldürüyor ! Üstüne bunu soruşturan CUMHURİYET SAVCISININ makamına gidip onu makamında TEHDİT EDEBİLİYOR TEHDİT ! Savcı korkmadan soruşturmaya devam etmese kimsenin umurunda değil , bu nasıl bir çürüme. Bunların üstüne bu olaya karışan hastaneler ne kapatılıyor ne lisansları iptal ediliyor hiçbir şey olmuyor. Daha da kötüsü bu ÜLKENİN SAĞLIK BAKANI İSTİFA etmiyor. Muhalefet lideri çıkıp tropikal meyve festivalindeyiz diye paylaşım yapıyor , bu ne rezilliktir napıyorsunuz ulan siz. Ulan bu artık şeytanlık değil şeytanı kendilerine köpek etmişler. Kafayı yemek üzereyim. Bunun günahı nasıl ödenir olum , siz yatağa nasıl rahat giriyorsunuz. Yönetimden muhalefete kadar hepinizi Allah a havale ediyorum , bunların türemesinde payı olan kim varsa, umarım cehennem vardır da içeriden çıkamazsınız.
Tehditlere boyun eğmeyip soruşturmaya devam eden savcıyı tebrik ediyorum. Patlamak üzereydim içimi dökmek istedim kusura bakmayın. Her gün daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor.

Savcıya helal olsun ama iş hakimde bitiyor o savcı kadar cesur değilse o PKK lı doktor serbest kalır bu ülkede hakimlerin kararları iyi incelenmeli korkak olanlar ayıklanmalı ayrıca şu ülkedeki mafya türü yapılanmaları kökten temizlemek lazım artık yok 500 tane gözü kara adamları varmış ulan devlet bi temizliğe başlasa ne yapabilirler ki ben bu dünyanın düzenine iyice ayar olmaya başladım yaratıcı müdahale etsin hepsine hastalık versin sanki terk edip gitmiş gibi aklım almıyor bende öfkeliyim ama en çok da yaratıcıya öfkeliyim hem adaletsizliğine hemde böyle kötülükleri görmezden gelmesine

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,502
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

çok merak ediyorum . hiç dile getirmemişsiniz de . Bu olaylar vuku bulurken ülkenin içişleri bakanı ve sağlık bakanı suçlumudur sizce ?

Top Bottom