Neler Yeni

Throne PAW3395 Oled Ekranlı MOUSE Sepette 100tl indirim var!!

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben kullanıyorum memnunum. Yukarda arkadaş gecikmesi var yazmış ama hissetmedim

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
mouse de niye oled ekran var o.O2 Fiyatı da güzele benziyor ama hangi mcu yu kullanıyor o önemli.
BK3633QN bu mcu yu kullanıyor,ben alıcam sanırım gayet güzel duruyor özelliklerinin yanında fiyatı da uygun

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Mehmet Aslan
BK3633QN bu mcu yu kullanıyor,ben alıcam sanırım gayet güzel duruyor özelliklerinin yanında fiyatı da uygun
o mcu nun muadili nedir hiç bilmiyorum ama fiyatı tatlı. Yukarıda arkadaş gecikme var demiş , dongle ile arasındaki mesafe ne kadar sormak lazım. @MuratTheFounderOfGariban hocam bu mcu nun muadili ne ?

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Fiyatı güzelde oled ekran dpı tuşlarına falan çok gerek varmı tartısılır bir kere ayrlaryınca bırakıyoruz zaten
ama bu fıyata böyle + özellik olması da çok tatlı olmus diyebilirim
gecikme sorunu yaşan arkadaş donglesının mesafesını düşürsün , usb 2.0 daysa 3.0 veya 3.2 varsa oraya taksın usbyıde 2.4ghz da kullanmakta fayda var bluettoohla falan bağlanıncada yapıyor genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben önceki indirimde aldım ve hala kullanıyorum. 2-3 günde bir boştayken şarja takıyorum; şarjı bayağı gidiyor. DPI tuşlarına yanlışlıkla basma gibi bir sorun yaşamadım. Eğer yaşasaydım, uygulamasından kapatabiliyorum. Kopma veya başka bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Skatezleri normal skatezler gibi, diğer mouselardan pek bir farkı yok. Ben kendim Ice Dot skatezlerle kullanıyorum. Mouse'un pili arka kısımda kalıyor; bu yüzden mouse'u kaldırdığınızda bazen dengesizlik olabiliyor. Kişiden kişiye değişir; bazıları için rahatsız edici olabilir. Ben içini açıp pili orta kısma yerleştirdim.
dpı tuslarını kaptmak degılde farklı bir özellık ataması falan varmı acaba renk degısımı gibi falan

oyunda gecikme yaşıyorum cs 2 oynuyorum tavsiye etmiyorum.
usb 2.0 amı baglı
2.4ghz üzerındenmı yoksa bluetooth üzerindemi bağlısın
dongle ile mouse mesafsi nasıl

Wucho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ömer Faruk Avcıoğlu
bu arada bende indirim düşmedi sepette başka yerden gelen bir indirim mi var?
bilmiyorum seçili 750 tl üzeri inidirimlerde 100 tl indirim yazıyordu bu mouseun fiyatını beğenmiştim bide üstüne 100 tl daha olunca paylaştım bende halen görüküyor indirim

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen
Fiyatı güzelde oled ekran dpı tuşlarına falan çok gerek varmı tartısılır bir kere ayrlaryınca bırakıyoruz zaten
gecikme sorunu yaşan arkadaş donglesının mesafesını düşürsün , usb 2.0 daysa 3.0 veya 3.2 varsa oraya taksın usbyıde 2.4ghz da kullanmakta fayda var bluettoohla falan bağlanıncada yapıyor genelde

dpı tuslarını kaptmak degılde farklı bir özellık ataması falan varmı acaba renk degısımı gibi falan

usb 2.0 amı baglı
sadece kapama değil klasik bir yazılımı var istersen rgb istersen macro da atayabilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
indirim sana özel sanırım bende de çıkmadı yine de aldım (400 tl bakiye varmış :O) aerox 3 ten iyiyse satarım bununla devam ederim

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale

usb 2.0 amı baglı
Mouse kasa mesafesi 30cm,

2.4ghz usb 3.1 e bağlı.

Oyunda gecikme yaşıyorum.

Tavsiye etmiyorum.

Top Bottom