Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

empaisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Doğukan Karakuş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
arkadaşlar aldım 3 gündür kullanıyorum mouse çok iyi fakat ilk gün bir şey yoktu dün ufak ufak takılmalar başladı sarjı full olmasına rağmen. Benim eski logitech g305 lightspeed kablosuz faremde takılıyordu sırf bu yüzden değiştirdim yine aynı sorun benim pc de mi sorun var anlayamadım yardım edin allah için bıktım artık bilgisayarı kırıcam yoksa
Kanka aynı durumu bir ara yaşadım kasa yerde kullanırken kasanın arkasına taktığımda bu durum oluyordu alıcı ile alakalı muhtemelen mouse kasaya daha fazla yaklaştır başka alıcılar parazit yapıyorda olabilir kasayı masanın üstüne alınca sorun bende düzelmişti.

Chaves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Melih
Kanka aynı durumu bir ara yaşadım kasa yerde kullanırken kasanın arkasına taktığımda bu durum oluyordu alıcı ile alakalı muhtemelen mouse kasaya daha fazla yaklaştır başka alıcılar parazit yapıyorda olabilir kasayı masanın üstüne alınca sorun bende düzelmişti.
kanka eyvallah yorumun içinde zaten masanın üstünde ve çok yakın

coolsnow

80+
arkadaşlar aldım 3 gündür kullanıyorum mouse çok iyi fakat ilk gün bir şey yoktu dün ufak ufak takılmalar başladı sarjı full olmasına rağmen. Benim eski logitech g305 lightspeed kablosuz faremde takılıyordu sırf bu yüzden değiştirdim yine aynı sorun benim pc de mi sorun var anlayamadım yardım edin allah için bıktım artık bilgisayarı kırıcam yoksa
Mousetester indirip polling rate grafiğine bakın.
LatencyMon ile Wdf001 driverının maksimum gecikmesine bakın, bu sırada mouseu sürekli hareket ettirin.
Sonuçları ve işlemci modelini buraya atın, sorunu buluruz.

İşlemci çok eskiyse 1000hz kaldırmayabilir. Mecbur 500hz kullanman gerekecek.

Yeni işlemciyse ve wdf001 core0 ı kullanıyorsa işlemci interrupt ayarını usb portu için farklı çekirdek atarız, problem düzelir.

artograf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
artofraf art
selam. ben bu mouse u aldım şeklen ve diğer özelliklerinden memnunum fakat şöyle bir sorun var; scroll up ve scroll down kendi kendine tetikleniyor. cs2 oynarken silahım benden bagımsız olarak otomatik değişiyor. cs2 dışında düz windowsda veya diğer uygulamalarda da aynı sorun var. sürekli değil ama ara ara oluyor bazen arka arkaya da wheel up yada down tetikleniyor. çaresi var mıdır?

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ilkay
selam. ben bu mouse u aldım şeklen ve diğer özelliklerinden memnunum fakat şöyle bir sorun var; scroll up ve scroll down kendi kendine tetikleniyor. cs2 oynarken silahım benden bagımsız olarak otomatik değişiyor. cs2 dışında düz windowsda veya diğer uygulamalarda da aynı sorun var. sürekli değil ama ara ara oluyor bazen arka arkaya da wheel up yada down tetikleniyor. çaresi var mıdır?
Aynısı bende de oldu iade ettim ben

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen
arada bendede scrollda zıplama var arada oluyorda elim çarpmıştır diyip geçiyorum

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen
ben içini açmıştım zaten çok rahatsız ederse scroll olayı içini açıp temizlerim.

coolsnow

80+
F-switch encoder kullanmışlar, elim değer değmez kayıyor. Maalesef bu tarz yumuşak encoderlarda oluyor.

Mouse dururken kendi kendine oluyorsa iade edin. Bende kendi kendine tetiklenmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

artograf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
artofraf art
Aynısı bende de oldu iade ettim ben
hepsiburadanmı aldınız? nasıl iade ettiniz ürünüm kusurlu diyerek mi yoksa ürünü begenmedim vb. kategorilerini kullanarakmı. 5 gündür kullanıyorum ama bariz sorun var scrollda. başkalarıda yazdığına göre üretim hatası olma durumu olabilir. alan varsa başka dikkatli olsun.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ümit
hepsiburadanmı aldınız? nasıl iade ettiniz ürünüm kusurlu diyerek mi yoksa ürünü begenmedim vb. kategorilerini kullanarakmı. 5 gündür kullanıyorum ama bariz sorun var scrollda. başkalarıda yazdığına göre üretim hatası olma durumu olabilir. alan varsa başka dikkatli olsun.
hepsiburada'da bir şeyi iade etmek istiyorsan hiç uzatmadan beğenmedim iade etmek istiyorum yazarsan anında alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16