bende çok nadir arada ufak takılma tarzı şeyler hissettim ama sadece cs2 oynarken hissettim oda pc den kaynaklı diye düşünüyorum normal kullanımda vs. bir takılma görmedimarkadaşlar aldım 3 gündür kullanıyorum mouse çok iyi fakat ilk gün bir şey yoktu dün ufak ufak takılmalar başladı sarjı full olmasına rağmen. Benim eski logitech g305 lightspeed kablosuz faremde takılıyordu sırf bu yüzden değiştirdim yine aynı sorun benim pc de mi sorun var anlayamadım yardım edin allah için bıktım artık bilgisayarı kırıcam yoksa
bende valo oynarken denedim orda takılıyor ama normal kullanımdada anlık takılıyor kanka nasıl çözücem cidden çok baydım şu sorundanbende çok nadir arada ufak takılma tarzı şeyler hissettim ama sadece cs2 oynarken hissettim oda pc den kaynaklı diye düşünüyorum normal kullanımda vs. bir takılma görmedim
bi 40-50 dk cs attım herhangibir donma vs. yaşamadım mesela çok nadir bazen oluyor pc den kaynaklımı kontrol et değilse yolla garantiyebende valo oynarken denedim orda takılıyor ama normal kullanımdada anlık takılıyor kanka nasıl çözücem cidden çok baydım şu sorundan
nasıl kontrol ediliyor kanka anlatabilir misin bilmiyorumdabi 40-50 dk cs attım herhangibir donma vs. yaşamadım mesela çok nadir bazen oluyor pc den kaynaklımı kontrol et değilse yolla garantiye
genel bi virüs vs. işletim sisteminde bir sıkıntı varmı kontrol etsen yeternasıl kontrol ediliyor kanka anlatabilir misin bilmiyorumda
daha yeni format attım ya o tarz bir şey yok deliricem neden oluyor bugenel bi virüs vs. işletim sisteminde bir sıkıntı varmı kontrol etsen yeter
farenin alıcısını mousepadin dibine koyuyorsun değil mi?daha yeni format attım ya o tarz bir şey yok deliricem neden oluyor bu
alıcısı dediğin usb taktığımız şey dimifarenin alıcısını mousepadin dibine koyuyorsun değil mi?
evetalıcı
alıcısı dediğin usb taktığımız şey dimi