SadeceSeyf
80+ Gold
Neyi rezil açıklar mısınHelal olsun, şu rezil fareyi herkese aldırdınız.
Neyi rezil açıklar mısınHelal olsun, şu rezil fareyi herkese aldırdınız.
Neyini beğenmedin, bir de bu ürüne rakip bir mouse söyler misin, alıp onu da inceleyeceğim.Helal olsun, şu rezil fareyi herkese aldırdınız.
denedinmi deluxu vgn yiAjazz Aj199 dan sonra böyle mouse lara tövbe ettim.
Şuan razer cobra pro wireless kullanıyorum.
Eğer benim gibi alttan üste geçiş yaptığınızda aslında bu tip ajazz vgn DeLUX gibi 3395 kullanan çoğu mouse' da gecikme olduğunu anlıyorsunuz. He anlamıyorsanızda bu şekilde aynı donanımı onlarca markaya basan çin üretimi mouse peşine düşmeyin size a101 deki kablolu 90 tl mouse bile fazla gelir
Cobra pro wireless denedin midenedinmi deluxu vgn yi
denememe gerek yok bırı 4k bırı 1.5k kıyaslaman sacmaCobra pro wireless denedin mi
Ucuz etin yahnisi diyelim.denememe gerek yok bırı 4k bırı 1.5k kıyaslaman sacma
Razer viper mini v2, Deathadder v2 ile karşılaştırıyorum, humanbenchmark tepki skorum her iki mouse'da da 150-180ms arasında. Birisi kablolu optik switch'li bir mouse, diğeri ise mekanik switch ve kablosuz.Ajazz Aj199 dan sonra böyle mouse lara tövbe ettim.
Şuan razer cobra pro wireless kullanıyorum.
Eğer benim gibi alttan üste geçiş yaptığınızda aslında bu tip ajazz vgn DeLUX gibi 3395 kullanan çoğu mouse' da gecikme olduğunu anlıyorsunuz. He anlamıyorsanızda bu şekilde aynı donanımı onlarca markaya basan çin üretimi mouse peşine düşmeyin size a101 deki kablolu 90 tl mouse bile fazla gelir
furylevel z1 ile kıyaslandığında hangisi daha iyi acaba?Neyini beğenmedin, bir de bu ürüne rakip bir mouse söyler misin, alıp onu da inceleyeceğim.
furylevel'in switchleri daha iyi gibifurylevel z1 ile kıyaslandığında hangisi daha iyi acaba?
teşekkürlerfurylevel'in switchleri daha iyi gibi