Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
Konuyu hortlatayım, 2. el 2 aylık kutulu faturalı garantili şekilde 830'a aldım, bugün dağıtımda. Bakalım nasıl bir şeymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Uğur ceylan
Konuyu hortlatayım, 2. el 2 aylık kutulu faturalı garantili şekilde 830'a aldım, bugün dağıtımda. Bakalım nasıl bir şeymiş.
Heyecanını bizimle paylaştığın ve konuyu horttlattığın için tüm forum adına teşekkür ederim .

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
3 senedir Cooler Master MM731 kullanıyorum. 19K DPİ, 3370 sensör, 58gr bir mouse. Ona göre kıyaslarsam:

- Ondan sonra malzemesi zayıf geldi
- Sensör daha iyi ancak öyle aşırı bi oyun oynama durumun olmadığı için gözle görülür bir fark göremedim. İşin piri olan veya fazlaca oyun oynayan arkadaşlar farkı anlayacaktır.
- Ekranı hoş, kullanırken avuç içinde kalıyor gözükmüyor ancak zaten kullanım esnasında oraya bakmak pek mümkün olmayacak.
- DPİ tuşları gereksiz büyük ve sağ - sol Click'lere göre yüksek olduğundan 2 saat içinde 1 kez yanlışlıkla DPİ değiştirdim. Cooler Master'da alttaydı, ona alışmışım
- Şarj kablosu aşırı dandik, BİM'deki 20TL'lik kablolardan farksız

MM731'den geçmeye değer bir fark göremedim. Ürünü fiyatına ve kıyaslamadan değerlendirmek gerekirse satıldığı rakama göre güzel ürün. Malzeme kalitesi ve kablosu bu fiyata göz ardı edilebilir. DPI tuşu muhabbeti de elden ele değişebilecek bir durum.

Son olarak bazı arkadaşlarda yaşanan takılma sorunu ve scroll sorunu şuan için çok şükür ki yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Niye satışta kalamıyor bu mouselar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR