Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ilkay
hepsiburadanmı aldınız? nasıl iade ettiniz ürünüm kusurlu diyerek mi yoksa ürünü begenmedim vb. kategorilerini kullanarakmı. 5 gündür kullanıyorum ama bariz sorun var scrollda. başkalarıda yazdığına göre üretim hatası olma durumu olabilir. alan varsa başka dikkatli olsun.
Diğer arkadaşın dediği gibi beğenmedim dedim. Kusurluyu seçersen kanıt falan istiyor. Bozuk mouse için analiz mi yapacaktık bide. Beğenmedim diyip geçin. Bunu almak yerine temudan ajazz almak daha mantıklı

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
Mouse ile 1 haftadır yoğun oyun oynuyorum ve belirttiginiz hata durumları bende yok. Bilginiz olsun

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Bndr encoder yumuşak diye çok nadir elim çarpınca oluyor bugün yine bi test edicem

Chaves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Melih
Mousetester indirip polling rate grafiğine bakın.
LatencyMon ile Wdf001 driverının maksimum gecikmesine bakın, bu sırada mouseu sürekli hareket ettirin.
Sonuçları ve işlemci modelini buraya atın, sorunu buluruz.

İşlemci çok eskiyse 1000hz kaldırmayabilir. Mecbur 500hz kullanman gerekecek.

Yeni işlemciyse ve wdf001 core0 ı kullanıyorsa işlemci interrupt ayarını usb portu için farklı çekirdek atarız, problem düzelir.
hocam dediğiniz uygulamayı bulamadım yardımcı olabilir misiniz özelden

Darkone22

80+ Bronze
arkadaşlar aldım 3 gündür kullanıyorum mouse çok iyi fakat ilk gün bir şey yoktu dün ufak ufak takılmalar başladı sarjı full olmasına rağmen. Benim eski logitech g305 lightspeed kablosuz faremde takılıyordu sırf bu yüzden değiştirdim yine aynı sorun benim pc de mi sorun var anlayamadım yardım edin allah için bıktım artık bilgisayarı kırıcam yoksa
Takılmalar devam ediyor mu ?

akifreis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Pkz
bende de var bir süredir mouse hata yaşamadım hiç. bayağı hafif ve rahat.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
Mouse çok güzel arkadaşlar uzun süre kullandım son bir hafta hiç bir problem yaşamadım çin driverini bir arkadaş paylaşımıştı sağolsun detaylı ayar da yapılıyor oradan. AJAZZ ile kıyas yapanlar olmuş. Ben ondan da aldım geldiğinde değerlendirme yaparım ama bu fiyata bu kalite cidden başarılı

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cihan kara
arkadaşlar bende 1 ay önce aldım bu mouse'u fakat 2-3 gündür scroll kendi kendine hareket ediyor sanırım çok dikkat etmeme rağmen black ops 6 oyununda kendi kendine silah değiştiriyor aynı şeyi web sayfalarında da yapıyor sanırım scroll'da bir sıkıntı var başka yaşayan oldumu bu durumu bilemiyorum ama çok can sıkıcı

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ilkay
arkadaşlar bende 1 ay önce aldım bu mouse'u fakat 2-3 gündür scroll kendi kendine hareket ediyor sanırım çok dikkat etmeme rağmen black ops 6 oyununda kendi kendine silah değiştiriyor aynı şeyi web sayfalarında da yapıyor sanırım scroll'da bir sıkıntı var başka yaşayan oldumu bu durumu bilemiyorum ama çok can sıkıcı
ben yaşadım ve iade ettim direk önceki sayfalarda yazmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cihan kara

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
aşırı can sıkıcı bir durum bende iade edeceğim sanırım ilk zamanlar bir şey yoktu demekki malzeme kalitesi çok kötü 1 ayda da scroll bozulmaması lazım umarım geri alırlar ürünü sorun çıkarmadan
bendede aynı olay vardı ama çok yapmıyordu 2 haftaya yakın kullandım 2-3 günde bir nadiren oluyordu. Şuan başka bir mouse kullanıyorum ama kullanırken çok görmedim genede scroll kısmını temizlemeyi deneyin toz kaçtıysa bazen yapabiliyor.

Top Bottom