Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni Laptopta Siyah Ekran

ozaaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ozan
Yeni aldığım hp victus 16 laptobuma bu sabah win11 yükledim freedos şeklindeydi sonra driverlarını falan güncelledikten sonra bir ara bilgisayarı kapadım tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran verdi bir kere sıfırladım fakat sorun gene devam etti biraz önce gene oldu ama bu sefer de bir süre sonra kendi kendine açıldı açılma sesi geliyor hatta klavyeye basarken şifre bile girmişim ama ekran siyahta kalıyor yardımcı olur musunuz acaba win 10 yüklesem düzelebilir mi

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Aydemir
siyah ekran derken dümdüz siyah ekran mı yazı falan çıkıyor mu ekranda

ozaaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siyah ekran derken dümdüz siyah ekran mı yazı falan çıkıyor mu ekranda
hayır sadece dümdüz siyah ekran önce victus yazısı geliyo ondan sonra sadece siyah ekran biraz önce kendi kendine açılmadan önce mouse imleci gözüktü sadece ama öncesinde o da yoktu

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Aydemir
hayır sadece dümdüz siyah ekran önce victus yazısı geliyo ondan sonra sadece siyah ekran biraz önce kendi kendine açılmadan önce mouse imleci gözüktü sadece ama öncesinde o da yoktu
hocam ssd kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi yukarda açılma sesi geldiğnide yazmışsınız laptop çalışıyor fakat size görüntü gelmiyor anladıgım kadarıyla normalde victus yazısından sonra 1 2 saniye siyah ekran sonra ses ve kilit ekranı gelmesi gerek benim laptopumda hp victus siz siyah ekranın devamını göremiyorsunuz sıfırdan windows yüklemeyi deneyin ve doğru sürücüleri kurdugunuzdan emin olun yoksa garantiye gönderin direkt

Top Bottom