Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HP 24" 75HZ MONİTÖR 1.348 TL 🔥🔥( YANIYOR KOŞ KOŞ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
Gelecek olan.

Ekler

• baAeHyC3KHmsRk4S-636021203394616181.jpg
    baAeHyC3KHmsRk4S-636021203394616181.jpg
    31.3 KB · Hit: 60

Makinecii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutcan Güngür
144hz kullanıcısı olarak 2. monitörümü 100hz tercih etmiş biri olarak konuşuyorum 144den 100e geçtiğimi bile hissediyorum 75 çok göze çarpar
Bence bu hertz olayına çok takılınıyor. Yan ekranda aktif olarak video izliyorum ve mühendislik işleri ile uğraşıyorum. Hiç de bir sıkıntı yaşamadım. Ana ekranım 170hz yan ekranım da 2008 model bir 60hz ekran ayrıca 720p kullanıyorum. Kimsenin düşüncesine karışamam ama bana biraz saçma geliyor. Bu arada bu fiyata çok kelepir olmuş. Görseydim bir kaç tane alırdım. Alan arkadaşlara umarım sorunsuz teslim edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Süleyman Aydın
Alamayanlar monitörü ne kadar kötülemiş :). Arkadaşlar gelir yada gelmez. Şansını denemiş alanlar. Gelirse güzel monitör bu fiyata yok yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
Yok be hocam mağazayı kapatıp açmak sıkıntı olur bence. Tek tek tüm ürünleri yükleyeceksin özellik gireceksin falan bir ton mesai. Kendi aralarında çözümünü bulmuştur bunlar. Zaten Trendyol ve Hepsiburada AKP'den farksız. Adamlar tanıdıklarına veya büyük markalara sürekli kıyak geçiyor. Olan bize oluyor. Trendyol'a gelecek ay başında komisyon güncellemesi yapılacak. Komisyon ücreti %20'yi aşan kategoriler var. Mecbur biz de üzerine komisyonu koyup zam yapacağız artık. Gabraklar Kasım ayında satışın çok olduğunu bildikleri için yılbaşında değil Kasım'da komisyon artırıyor.
2350 liraya sattığım üründen bana 1400 lira kalıyor bunuda 21 gün bekletip öyle hesaba yatırıyorlar trendyol fena yoluyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bence bu hertz olayına çok takılınıyor. Yan ekranda aktif olarak video izliyorum ve mühendislik işleri ile uğraşıyorum. Hiç de bir sıkıntı yaşamadım. Ana ekranım 170hz yan ekranım da 2008 model bir 60hz ekran ayrıca 720p kullanıyorum. Kimsenin düşüncesine karışamam ama bana biraz saçma geliyor. Bu arada bu fiyata çok kelepir olmuş. Görseydim bir kaç tane alırdım. Alan arkadaşlara umarım sorunsuz teslim edilir.
Yan ekranda ne yaptığına bağlı ben grafik izlemek video izlemek tarzı amaçlarda kullandığımdan daha çok dikkat ediyorum ekran kalitesine biraz takıntılıyım her ekranı ips amoled tarzı tercih etmeye çalışıyorum eğer sadece 2 yazı okumak için kullanılacaksa daha az önemli ancak bu ürünler zaten ömürlük ürünler olduğundan her zaman biraz ekleyip en iyisini tercih etme taraftarıyım ben

mdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
MEHMET
Ve beklenen cevap satıcıdan geldi :)

"Merhaba efendim, ürün hp marka mouse barkodu ile karıştığı için yayına bu şekilde alınmış, mağduriyet yaşamamanız için iptal etmenizi öneririz, iptal ettiğinizde tarafınıza kupon tanımlanacaktır, sağlıklı günler dileriz"

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak