Neler Yeni

Faceit hakkında yardımcı olur musunuz ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Sürekli sohbet kutuma bildirim geliyor ve faceit sosyalde kendi takımlarını desteklemem doğrultusunda bana item vereceklerini söylüyorlar. Tedirgin olma durumun şu faceit sosyallle destek kısmına girerken steam girişi istiyor. Bu steam girişini yaparken karşı tarafa hesap bilgilerim vs. gidiyor mu ? Ya da yapmak mantıklı mı ?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Görkem çetinkaya
Sürekli sohbet kutuma bildirim geliyor ve faceit sosyalde kendi takımlarını desteklemem doğrultusunda bana item vereceklerini söylüyorlar. Tedirgin olma durumun şu faceit sosyallle destek kısmına girerken steam girişi istiyor. Bu steam girişini yaparken karşı tarafa hesap bilgilerim vs. gidiyor mu ? Ya da yapmak mantıklı mı ?
Aman hocam aman. Benim bicak gitti bu yuzden. SAKIN

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aman hocam aman. Benim bicak gitti bu yüzden. SAKIN
Ekran görüntüsü 2024-10-22 200746.png

Gördüğünüz sosyal kısmına tıklamamı istiyorlar gördüğünüz gibi. Ama giriş için steam hesabı istiyor dolayısıyla hesabımın gerektiği hiçbir şeye girmek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ingilizce bilmediğim için tam olarak ta anlayamıyorum o yüzden en iyisi engellemek sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim Aykutluğ
tamamiyle dolandırıcılık arkadaşımın hesabı çalındı aynı şekilde ardından hesabı aldığımızda çoktan hile açılıp vac ban yenilmişti.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Görkem çetinkaya
Alıntıyı görüntüle

Gördüğünüz sosyal kısmına tıklamamı istiyorlar gördüğünüz gibi. Ama giriş için steam hesabı istiyor dolayısıyla hesabımın gerektiği hiçbir şeye girmek istemiyorum
Hocam hesap bilgileriniz vs calinsa bile zor girerler guard varsa da gercekten ugrasilcak birsey degil. Dolandirici onlar dikkatli olun engelleyin.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamiyle dolandırıcılık arkadaşımın hesabı çalındı aynı şekilde ardından hesabı aldığımızda çoktan hile açılıp vac ban yenilmişti.
Uyarı için çok teşekkür ederim sağolun

Hocam hesap bilgileriniz vs calinsa bile zor girerler guard varsa da gercekten ugrasilcak birsey degil. Dolandirici onlar dikkatli olun engelleyin.
Çok teşekkür ederim sağolun

Siteden 3-4 tane desen çektim o gün bu gündür arkadaşlık istekleri vs vs profilim durmuyor sağolsunlar ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,238
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom