Neler Yeni

Logitech DFGT hakkında

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Alınır da bi heves alir biraz oynar sonra üşenirsin. Bu cihazlar boyle maalesef bi ara ben de sardım.
Ben araba oyunları hastasıyım sıkıldıkça oynarım ama klavye sarmıyor o yüzden oynamıyorum bende alacağım herkeste bir değil

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Ben araba oyunları hastasıyım sıkıldıkça oynarım ama klavye sarmıyor o yüzden oynamıyorum bende alacağım herkeste bir değil
Tamam yav kizmayin :D alin keyfinize bakın guzel cihaz.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır da bi heves alir biraz oynar sonra üşenirsin. Bu cihazlar boyle maalesef bi ara ben de sardım.
Ben klavyeyle bile oynuyorum çok hoşuma gidiyor çok küçük yaşlardan beri yarış oyunu oynuyorum kolay kolay hevesimin kaçacağını sanmıyorum

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Ben klavyeyle bile oynuyorum çok hoşuma gidiyor çok küçük yaşlardan beri yarış oyunu oynuyorum kolay kolay hevesimin kaçacağını sanmıyorum
Valla keske ben de oyle olsam cok severim yaris oyunlarini steamde de bir sürü var oylece duruyo. Bi dönem bu cihazlardan denedim keyif aldim ama sonra bıraktım:/

The GodFather

80+ Silver
Mesela? 5k'nın altı iyi midir
osmaniyede tanıdğın varsa letgoda vites dahil 6.500₺ ye g920 var. 5k nın altı iyidir 4e filan bulursan alabilirsin. ben 3 gün önce t300rs gt aldım vatandan, alırsan asetto girebiliriz beraber

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,039
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom