Neler Yeni

Oyun Oynarken Elektrik gitti geldi

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
İstanbulda yaşıyorum. Çok sık elektrik kesintisi olmuyor. Dün akşam forza horizon 5 oynarken elektrik saniyeler içinde kesilip geldi. Şalteri kapatıp açma gibi. Elektrik geldikten sonra normalde 10 saniyede açılan bilgisayar 1 dk da windows açılma ekranına geldi. Şifreyi girdikten sonra ise gri ekranda kaldı açılmadı 30 saniye boyunca. Bende güç tuşu ile kapatıp tekrar açınca bilgisayar kendi hızına geldi. Test için oyunlara da girdim sorun yok gibi. Occt ve furmark testleri yaptım hata bulunmadı.

Bilgisayar parçalarına zarar verme veya ömrünü düşürme gibi bir şey olmuş mudur. Eğer bu sorun çıkarabilecek şey ise Elektrik kesintilerine karşı sistemi en ucuz nasıl korumaya alabilirim. ups gördüm ama onlarda çok pahalı. Sistemime yetecek, pahalı olmayan ups önerebilirseniz değerlendirebilirim. Buna alternatif Akım koruyucu priz gördüm onlar iş yapar mı bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi?

furmark.png

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
İstanbulda yaşıyorum. Çok sık elektrik kesintisi olmuyor. Dün akşam forza horizon 5 oynarken elektrik saniyeler içinde kesilip geldi. Şalteri kapatıp açma gibi. Elektrik geldikten sonra normalde 10 saniyede açılan bilgisayar 1 dk da windows açılma ekranına geldi. Şifreyi girdikten sonra ise gri ekranda kaldı açılmadı 30 saniye boyunca. Bende güç tuşu ile kapatıp tekrar açınca bilgisayar kendi hızına geldi. Test için oyunlara da girdim sorun yok gibi. Occt ve furmark testleri yaptım hata bulunmadı.

Bilgisayar parçalarına zarar verme veya ömrünü düşürme gibi bir şey olmuş mudur. Eğer bu sorun çıkarabilecek şey ise Elektrik kesintilerine karşı sistemi en ucuz nasıl korumaya alabilirim. ups gördüm ama onlarda çok pahalı. Sistemime yetecek, pahalı olmayan ups önerebilirseniz değerlendirebilirim. Buna alternatif Akım koruyucu priz gördüm onlar iş yapar mı bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Bitane ups al işini görür. Akım korumalı prizler kesintideyada ani dalgalanmalarda çok güvenli değil. Orta halli bi UPS al o senin işini görür. Parçalarına da bir şey olduğunu düşünmüyorum ben eğer her şey eskisi gibi ise

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Emirhan
Akım korumalı priz arkadaşın dediği gibi işini görür hocam ups'lere göre daha uyguna gelir ve iş görür sistemine bu tarz elektirik git gel yapması zarar vermez psun da zaten bir çok koruma mevcut olduğu için ama ekstra önlem almak her zaman iyidir bir anlık yüksek voltaj alabilir filan

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Akım korumalı priz arkadaşın dediği gibi işini görür hocam ups'lere göre daha uyguna gelir ve iş görür sistemine bu tarz elektirik git gel yapması zarar vermez psun da zaten bir çok koruma mevcut olduğu için ama ekstra önlem almak her zaman iyidir bir anlık yüksek voltaj alabilir filan

şu 2 ürünü buldum işimi görür mü sence bunlar

M1K1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Sertkaya

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
https://www.vatanbilgisayar.com/s-l...0joule-3lu-anahatarli-akim-korumali-priz.html
Aynı ürünü aylardır kullanıyorum telefonumu da type c den şarj ediyorum gayet memnunum. vatan bilgisayar mağazalarından yada internet üzerinden sipariş edebilirsin. orijinal üründür.
hocam biraz pahalı geldi. tekli priz yeterli olur bana. Bunlar nasıl sence iş görür mü?

The Semih

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle
UPS aldım kafam rahat ama sadece PC bağlanıyor 4+ fazla fiş takıyorsan prize UPS yetmez.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Göksel
psu marka modelin ne

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru