Yok be bir şey olmaz herşeyi olduğu gibi bunu da çok fazla abarttıktezgaha geldik
Gelir temu o yönden iyielime urun gelsinde sorun yok guvenemedim bi an.
Bakalım bende attım temudaki ürün numarasını felanda attım artık kesin cevap verirler gibi mcu konusunda kesin bir cevap yaniBen attım da geri dönmediler
Bakalım bende attım temudaki ürün numarasını felanda attım artık kesin cevap verirler gibi mcu konusunda kesin bir cevap yani
Dogru ama valla cepteki son parayla aldimTezgaha geldiğiniz bir durum yok. Ajazz internet sitesinde özelliklerinde ne yazıyorsa o gelecek satıcı ajazz ile direkt anlaşamalı olarak satıyor. He olduda gelmedi dolandırıcılık kanıtları ile temuya iletiyorsun onlar paranı iade ediyor bu kadar basit. Niye bu kadar 1400-1200 tllik ürünü dert yaptınız onu anlamadım.
Valla cebimde 1.7k vardı 1.2ksini yatırdım daha harçlığı 20gune atcaklar Survivor hayatı yasicam gibi duruyoDogru ama valla cepteki son parayla aldim
Çinliler korkutuyor hocam nordic ile gelirse o dün apex aldı diye prolari kötüleyen elemanla fena dalga geçerim.La nordic ile gelir
Daha hiç güncellenmedi hocam sadece iade eden arkadaşların stokları satisa sunuluyor.Onun dışında daha yüksek çaplı bir stok yenilenmesi yapılmadı.Alanlara hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi gelir. Konudan bağımsız olarak bu apex stokları ara ara güncelleniyor mu arkadaşlar bileniniz var mıdır?