AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Tezgaha geldiğiniz bir durum yok. Ajazz internet sitesinde özelliklerinde ne yazıyorsa o gelecek satıcı ajazz ile direkt anlaşamalı olarak satıyor. He olduda gelmedi dolandırıcılık kanıtları ile temuya iletiyorsun onlar paranı iade ediyor bu kadar basit. Niye bu kadar 1400-1200 tllik ürünü dert yaptınız onu anlamadım.

Bende mail attım da dönüş yapmadılar maile
Bakalım bende attım temudaki ürün numarasını felanda attım artık kesin cevap verirler gibi mcu konusunda kesin bir cevap yani

Olm uçağı mi bombaliyorlar kafayi yicem dünden beri bir türlü uçağa bindiremedi bunlar aaaaaaaa

Tezgaha geldiğiniz bir durum yok. Ajazz internet sitesinde özelliklerinde ne yazıyorsa o gelecek satıcı ajazz ile direkt anlaşamalı olarak satıyor. He olduda gelmedi dolandırıcılık kanıtları ile temuya iletiyorsun onlar paranı iade ediyor bu kadar basit. Niye bu kadar 1400-1200 tllik ürünü dert yaptınız onu anlamadım.
Dogru ama valla cepteki son parayla aldim

Alanlara hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi gelir. Konudan bağımsız olarak bu apex stokları ara ara güncelleniyor mu arkadaşlar bileniniz var mıdır?

La nordic ile gelir
Çinliler korkutuyor hocam nordic ile gelirse o dün apex aldı diye prolari kötüleyen elemanla fena dalga geçerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alanlara hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi gelir. Konudan bağımsız olarak bu apex stokları ara ara güncelleniyor mu arkadaşlar bileniniz var mıdır?
Daha hiç güncellenmedi hocam sadece iade eden arkadaşların stokları satisa sunuluyor.Onun dışında daha yüksek çaplı bir stok yenilenmesi yapılmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,079
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri