Neler Yeni

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

clkusu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Gani
Çinliler korkutuyor hocam nordic ile gelirse o dün apex aldı diye prolari kötüleyen elemanla fena dalga geçerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha hiç güncellenmedi hocam sadece iade eden arkadaşların stokları satisa sunuluyor.Onun dışında daha yüksek çaplı bir stok yenilenmesi yapılmadı.
Sağ olasın Hocam.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu
AJ159Pro nordic mcu ile geliyor yav
Royuan ile geliyor dedi hocam birilerim hangisine inanacağız?

Çinliler korkutuyor hocam nordic ile gelirse o dün apex aldı diye prolari kötüleyen elemanla fena dalga geçerim.

Daha hiç güncellenmedi hocam sadece iade eden arkadaşların stokları satisa sunuluyor.Onun dışında daha yüksek çaplı bir stok yenilenmesi yapılmadı.
Öyle bı zorbalarim ki o elemanı😃😃

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Royuan ile geliyor dedi hocam birilerim hangisine inanacağız?

Öyle bı zorbalarim ki o elemanı😃😃
Hocam apex kesin royuan geliyor ama pro modeli için tam kesin bir bilgimiz yok.Yuzde 80 oranında royuan olabilir sadece daha ajazza sormadık bizim arastirdigimiz bilgilerle royuan olduğu kanısına vardık ama apex kesin royuan onu sordu bir arkadasimiz.Bende email attım arkadaşlarda attı bakcaz bakalım.

Dün deli etti eleman Roma mizragi ney la Allah cezasini vermeye.Gorur görmez gumledim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam apex kesin royuan geliyor ama pro modeli için tam kesin bir bilgimiz yok.Yuzde 80 oranında royuan olabilir sadece daha ajazza sormadık bizim arastirdigimiz bilgilerle royuan olduğu kanısına vardık ama apex kesin royuan onu sordu bir arkadasimiz.Bende email attım arkadaşlarda attı bakcaz bakalım.
Temudan satıcıyla konuşuyorum bende ama adamlar ne sattığını bilmiyor ki daha .d

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat

Dün deli etti eleman Roma mizragi ney la Allah cezasini vermeye.Gorur görmez gumledim
:ROFLMAO: :ROFLMAO:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Temudan satıcıyla konuşuyorum bende ama adamlar ne sattığını bilmiyor ki daha .d
Aynen o adamlarda bir garip valla özel olarak biz ajazza email attık pro için bakalım norticse o Roma mızrağı o arkadaşa 😋

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,321
İsim
Diyarhan
Yanlış bilgi bu arada. Paranın tamamı iade ediliyor.
Her üründe full iade seçeneği olmuyor.

AJ159Pro nordic mcu ile geliyor yav
Ajazz a göre evet. Temuya göre hayır.

Saçma bir şekilde mcu bilgileri saklanıyor. Olanlarda Royuan yazıyor sitesinde nordic ama hangisi belli değil.

Şu anda en güvenilir cihaz 159P alıcaksanız onu alın. İçinde Çinli mcu var ama en azından 400tl gibi bir fiyata geliyor kuponla.(Stoğu yok)

Son düzenleme:

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ali Mert Okuducu

Saçma bir şekilde mcu bilgileri saklanıyor. Olanlarda Royuan yazıyor sitesinde nordic ama hangisi belli değil.

Şu anda en güvenilir cihaz 159P alıcaksanız onu alın. İçinde Çinli mcu var ama en azından 400tl gibi bir fiyata geliyor kuponla.(Stoğu yok)
Onunda sensörü iyi degil diye hatırlıyorum hocam. Pro modeli oyun oynarken sıkıntı çıkartmıyor 1khzde öyle diyorlardı yani.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat

proyu cektim bile

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,321
İsim
Diyarhan

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Hissediyorum arkadaşlar Pro Nordic gelecek Apex Royuan. Tamamen tahmin.

Top Bottom