hocam aktif olarak sizi buldum bu monitör alınır mı? n11 den satıcı güvenilir mi? bide ghostik ölü piksel durumu nasıl teşekürler şimdidenSamsung G4'e göre nasıl?
Hocam ölü piksel vs kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlar ama dell monitörlerde pek olmuyor diye biliyorum. Olsaydı bu modelde söylerlerdi zaten. Ben bunu ufak bi araştırdım, ölü piksel, ışık sızması, ghosting falan yok deniyor. Satıcı güvenilir içiniz rahat olsun, diğer sitelerdeki betaplus da gaminggenin kendisi zaten. Monitör fiyatına göre alınır duruyor, yeterli fpsi alıyorsanız alabilirsiniz bence.hocam aktif olarak sizi buldum bu monitör alınır mı? n11 den satıcı güvenilir mi? bide ghostik ölü piksel durumu nasıl teşekürler şimdiden
peki hocam son olarak şeyi sormak isterim bu geri iade işini sevmiyorum ölü piksel falan çıkma şansı olduığu işçin onun yerine mağazaya gidip almak bu olanağı ortadan kaldırımıHocam ölü piksel vs kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlar ama dell monitörlerde pek olmuyor diye biliyorum. Olsaydı bu modelde söylerlerdi zaten. Ben bunu ufak bi araştırdım, ölü piksel, ışık sızması, ghosting falan yok deniyor. Satıcı güvenilir içiniz rahat olsun, diğer sitelerdeki betaplus da gaminggenin kendisi zaten. Monitör fiyatına göre alınır duruyor, yeterli fpsi alıyorsanız alabilirsiniz bence.
Burayı bilmiyorum ama itopyada oluyordu galiba o, mağazadan alınca ölü piksel testi yapıyorlardı galiba bi ara. Burası için mağazayı bi arayıp sormak lazım.peki hocam son olarak şeyi sormak isterim bu geri iade işini sevmiyorum ölü piksel falan çıkma şansı olduığu işçin onun yerine mağazaya gidip almak bu olanağı ortadan kaldırımı
sakin ol reis bırak Allahından bulsunsöyle efsane monitör yapıp hoparlör koymamak böyle indire indire durursun işte iş bilmez elemanlar.
Büyük eksi ama piyasaya bakınca daha uygununu bulamadım.söyle efsane monitör yapıp hoparlör koymamak böyle indire indire durursun işte iş bilmez elemanlar.
G4ü muhtemelen yıkar.Samsung G4'e göre nasıl?
keşke bu uyarıyı zamanında bana yapsaydın kardeşim o kadar konuda açmıştım en azından bu çöpü almazdımEh o kadar almayın diye uyarmıştım o zaman. Düz ve yavaş bir modeli XG2431 fiyatına satmaları komedi şovuydu.
Şu an fiyat iyi gibi. Ama üst düzey e-spor deneyimi için XG2431 öneriyorum bütçeniz varsa. Rakipsiz.