Neler Yeni

Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü 6799 TL

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Peşin fiyatına 5 taksitle n11 den çektim bi tane.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Samsung G4'e göre nasıl?

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Kaan
Samsung G4'e göre nasıl?
hocam aktif olarak sizi buldum bu monitör alınır mı? n11 den satıcı güvenilir mi? bide ghostik ölü piksel durumu nasıl teşekürler şimdiden

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam aktif olarak sizi buldum bu monitör alınır mı? n11 den satıcı güvenilir mi? bide ghostik ölü piksel durumu nasıl teşekürler şimdiden
Hocam ölü piksel vs kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlar ama dell monitörlerde pek olmuyor diye biliyorum. Olsaydı bu modelde söylerlerdi zaten. Ben bunu ufak bi araştırdım, ölü piksel, ışık sızması, ghosting falan yok deniyor. Satıcı güvenilir içiniz rahat olsun, diğer sitelerdeki betaplus da gaminggenin kendisi zaten. Monitör fiyatına göre alınır duruyor, yeterli fpsi alıyorsanız alabilirsiniz bence.

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Kaan
Hocam ölü piksel vs kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlar ama dell monitörlerde pek olmuyor diye biliyorum. Olsaydı bu modelde söylerlerdi zaten. Ben bunu ufak bi araştırdım, ölü piksel, ışık sızması, ghosting falan yok deniyor. Satıcı güvenilir içiniz rahat olsun, diğer sitelerdeki betaplus da gaminggenin kendisi zaten. Monitör fiyatına göre alınır duruyor, yeterli fpsi alıyorsanız alabilirsiniz bence.
peki hocam son olarak şeyi sormak isterim bu geri iade işini sevmiyorum ölü piksel falan çıkma şansı olduığu işçin onun yerine mağazaya gidip almak bu olanağı ortadan kaldırımı

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
peki hocam son olarak şeyi sormak isterim bu geri iade işini sevmiyorum ölü piksel falan çıkma şansı olduığu işçin onun yerine mağazaya gidip almak bu olanağı ortadan kaldırımı
Burayı bilmiyorum ama itopyada oluyordu galiba o, mağazadan alınca ölü piksel testi yapıyorlardı galiba bi ara. Burası için mağazayı bi arayıp sormak lazım.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Ümit
söyle efsane monitör yapıp hoparlör koymamak böyle indire indire durursun işte iş bilmez elemanlar.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
söyle efsane monitör yapıp hoparlör koymamak böyle indire indire durursun işte iş bilmez elemanlar.
Büyük eksi ama piyasaya bakınca daha uygununu bulamadım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
yusuf ecer

svedorn

80+
Kasımı beklesem mi alsam mı acaba? XG259CMS almayı düşünüyordum ama düşerse hangisi iyidir? Şu monitör işi delirtti beni o kadar fazla seçenek var ki

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
Gaming gen den alsam bunu alınca ölü piksel çıkarsa iade edebiliyormuyuz

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Akın
Arkadaşlar bu monitörden aldım ve aşırı ama aşırı pişmanım o kadar çöp bir monitör ki dell kötü monitör yapmaz dediler diye gittim bunu aldım almak isteyenlere bir şey demiyorum da hayatımda aldığım en kötü teknoloji aleti bu monitör o kadar çöp bir şey yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eh o kadar almayın diye uyarmıştım o zaman. Düz ve yavaş bir modeli XG2431 fiyatına satmaları komedi şovuydu.

Şu an fiyat iyi gibi. Ama üst düzey e-spor deneyimi için XG2431 öneriyorum bütçeniz varsa. Rakipsiz.
keşke bu uyarıyı zamanında bana yapsaydın kardeşim o kadar konuda açmıştım en azından bu çöpü almazdım

Top Bottom