Bildiğim kadarıyla yetkili servis monitörün fiyatı kadar para istiyor geçmiş olsun.sizce bunu tamir edebilirmiyim maliyeti ne olur arkadaşlar ?
dostum bunu gidip danış gel maliyetini söyle biz sana monitör önerelim diğer şekil boş olursizce bunu tamir edebilirmiyim maliyeti ne olur arkadaşlar ?
marka model ne genelde ekranlar pahalı oluyor. sıfır almak daha ucuz oluyor 60hz falansa 700tl civarına alırsın 24 inç
AOC 21.5" G2260VWQ6 1ms 75Hz FreeSync
2. el monitör almanı öneririm(test yapıp ghosting ölü piksle vs.) eğer bütçen varsa 1.5 2k https://www.amazon.com.tr/ViewSonic...2ce-e036da4e31fa&pf_rd_r=8MHH9S6XSSK2SQQEMECFsizce bunu tamir edebilirmiyim maliyeti ne olur arkadaşlar ?
300 tl daha verip 144hz 1ms almak daha mantıklı olmaz mı (link yukarıda)ekran fiyatına ulaşamadım sanırım pahalı olduğundan satmıyorlar
bence 2. el almakla uğraşma sıfır al sorun olursa en azından garantiye gönderebilirsin ölü pikselli ekran alırsan sorun yaşarsın ikinci el
1800tl ye acer var 75 hz 1ms 23.8 inç
![]()
ACER KA242Y 23.8" 75Hz 1ms (Hdmı+Vga) Freesync Full Hd IPS Monitör UM.QX2EE.005 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER KA242Y 23.8" 75Hz 1ms (Hdmı+Vga) Freesync Full Hd IPS Monitör UM.QX2EE.005 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dostum şu dolar kurunda çok uygun fiyatlı monitörler var bence hiç uğraşma, ne yaptın yumruk mu attınsizce bunu tamir edebilirmiyim maliyeti ne olur arkadaşlar ?
Çok g.o. Yenisini alman daha mantıklı olacaktırsizce bunu tamir edebilirmiyim maliyeti ne olur arkadaşlar ?