gizlice mesaj göndermeye çalışmış acil 112 yi ara bir şey olmuş olabilir (!)Sevdiğim kızın Instagram daki biyosunda 0112’ ne anlama geliyor o kadar araştırdım bulamadım yarın açılmayı düşünüyorum en azından şansımı deneyeceğim
1 Aralık doğum günüdürSevdiğim kızın Instagram daki biyosunda 0112’ ne anlama geliyor o kadar araştırdım bulamadım yarın açılmayı düşünüyorum en azından şansımı deneyeceğim
Sorun şu hocam takip istediğimi kabul etmedi bakamıyorum baksam zaten çözücemher şey olabilir hocam
01/12
21/10(21 Ekim manasında)(tersten hüpliminal mesaj)
01/12(Alfabe A ve I)
01/12/1640 Portekiz İspanyadan bağımsızlığını ilan etti
her şey çıkabilir harflerden en kötü takip ettiklerinde herkesin profiline girin bakın aynı sayılarla olan hesap varsa geçmiş olsun
Neyse hocam yarın belli olur her şey zaten kendimi hayır der gibi hissediyorumher şey olabilir hocam
01/12
21/10(21 Ekim manasında)(tersten hüpliminal mesaj)
01/12(Alfabe A ve I)
01/12/1640 Portekiz İspanyadan bağımsızlığını ilan etti
her şey çıkabilir harflerden en kötü takip ettiklerinde herkesin profiline girin bakın aynı sayılarla olan hesap varsa geçmiş olsun
Takiplesmedigin kıza asla açılma zaten kabul etmemiş (%100 RED YİCEKSİN)Sorun şu hocam takip istediğimi kabul etmedi bakamıyorum baksam zaten çözücem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse hocam yarın belli olur her şey zaten kendimi hayır der gibi hissediyorum