Neler Yeni

İzin Alınmadan Şarkı Klibinde oynatıldım Veri ihlali (KVKK)

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
selamlar arkadaşlar olay anasınıfında yaşandı o zamanlar kücüktüm pek hatırlamıyorum ana sınıfı bi gün bizi bi yere gotürmüştü klip öekşmleri iöin veli izni olmadan kendi istekleri ile goturdüler sonra bizim vidomuzu fotorafımızı çektiler benimde canım aşure çekti youtubeda aşure nasıl yapılır diyte arattım karşıma aşure eğitici cocuk klibi adlı bi video cıktı bi bakım dedim kendimi gördüm kanalı felan biraz araştırdım bi tarikatın cocuk kanaılmış bdn bu videyu nasıl kaldırtabilirim

Hanaz

80+ Gold
Semerkant arkası sağlam bişi koparırsan şükret

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Semerkant arkası sağlam bişi koparırsan şükret
aga biliyorumda 2 sene önce semerkandın şeyhi vefat etti bunlar 3 kardeş ayrıldı şimdi 1 kardeş semerkandı yonetiyor ve araştırıdm o 1 kardeştede cok insan yokmuş ona inanan hep diğer kardeşlereymiş nereye şikayet edebilirim bunları ve başıma bişey gelirmi aga arkası sağlam demişsin

FurkanIIy

80+ Bronze
Kanka ne olursa olsun. Çakma şeyhlerle TR'de baş edemezsin. Kenan Evren falan olman lazım

Gurkanpiro

80+ Platinum
annen baban ızın vermısmıydı acaba edit okudum vermemıs
versen bıle sonuc vermez ulke zaten araplastırılmaya calısılıyor o yuzden

majorw0w

80+ Silver
Olm burdakilerden biri sen olsan şuan Max 11 yaşındasın o zamanlar pek küçüktüm demişsin

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
ya aga vidoyu arkadaşa atım b*ku yedim ya tariıkatcı diye dalga geçmeye başladılar okula yayılcxak s-ctım
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis bence sen şarkı söyleyensin
yok yaw

aga dalga geçmeyinde hiçni yaapabileceğim bişey yok yotube felan mail atsam telif hakkı için

Erdem123

80+ Bronze
ya aga vidoyu arkadaşa atım b*ku yedim ya tariıkatcı diye dalga geçmeye başladılar okula yayılcxak s-ctım

yok yaw

aga dalga geçmeyinde hiçni yaapabileceğim bişey yok yotube felan mail atsam telif hakkı için
reis sen kaşınmışsın arkadaşa atılır mı çocukluk videosu

Top Bottom