bu sısteme 1080p monıtor onermek sacma olmus bu sıstemın hakkı 4khocam palit ekran kartı geliştiricisi sıralamasında en baş sıralarda ve bu kadar para vermişken x serisi bir anakart öneririm çünkü inanılmaz bir işlemci tek bellek kullanan bir işlemci onun haricinde monitör olarak da :
ASUS 27" TUF GAMING VG279QM1A 1Ms 280Hz FULL HD IPS MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QM1A 1Ms 280Hz FULL HD IPS MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4080 ekran kartına 1080p monitörmü??hocam palit ekran kartı geliştiricisi sıralamasında en baş sıralarda ve bu kadar para vermişken x serisi bir anakart öneririm çünkü inanılmaz bir işlemci tek bellek kullanan bir işlemci onun haricinde monitör olarak da :
ASUS 27" TUF GAMING VG279QM1A 1Ms 280Hz FULL HD IPS MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QM1A 1Ms 280Hz FULL HD IPS MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kanka X670 olur mu ama wifi özelliği çok istiyordum.hocam palit ekran kartı geliştiricisi sıralamasında en baş sıralarda ve bu kadar para vermişken x serisi bir anakart öneririm çünkü inanılmaz bir işlemci tek bellek kullanan bir işlemci onun haricinde monitör olarak da :
https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-4080-super-gamingpro/39.html okadar da kotu degılGamerock değilse alma gaming pro kötü
yinede saçmafiyat performans olarak önerdim hocam
Evet şimdi onu kınayacaktım zaten 2K da yüksek hz monitör bulamıyorum kaliteli ondan dolayı çok tampahalı olmasın yani 90-95 hadi 97 ye falan bitse harika olur4080 ekran kartına 1080p monitörmü??
Kanka senin her lafın doğru be :dyinede saçma
monitör için bütçe ne?Evet şimdi onu kınayacaktım zaten 2K da yüksek hz monitör bulamıyorum kaliteli ondan dolayı çok tampahalı olmasın yani 90-95 hadi 97 ye falan bitse harika olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka senin her lafın doğru be :d