Hocam komple sistem için bütçe 90K civarı tutuyor sanırım ben teker teker amazondan topluyorum parçaları bulamadığımı türkiyede gaming gen den taksit kampanyası varken topluyorum yani taksitli alacağım için esnetebiliyorumKomple sistem için bütçen nedir
hocam şu asus tuf gt502 hoşuma gitti onun içine koyulacak sağlam fp bir power önerebilir misinizMSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.467,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kasa+psu olarak bunu alabilirsin
DeepCool CH560 850W 80+ Gold Mesh Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart ve sıvı soğutmayı ben de kullanıyorum. Kasa olarak Dark Maxima kullanıyorum. Deepcool u sonradan görmüştüm. Gayet iyi görünüyor
Benim de hoşuma giden bir kasa ama malum ekonomi yapıyoruzHocam komple sistem için bütçe 90K civarı tutuyor sanırım ben teker teker amazondan topluyorum parçaları bulamadığımı türkiyede gaming gen den taksit kampanyası varken topluyorum yani taksitli alacağım için esnetebiliyorum
hocam şu asus tuf gt502 hoşuma gitti onun içine koyulacak sağlam fp bir power önerebilir misiniz
Tm 90k ya taksitli bir sistem arıyorsun doğru muHocam komple sistem için bütçe 90K civarı tutuyor sanırım ben teker teker amazondan topluyorum parçaları bulamadığımı türkiyede gaming gen den taksit kampanyası varken topluyorum yani taksitli alacağım için esnetebiliyorum
hocam şu asus tuf gt502 hoşuma gitti onun içine koyulacak sağlam fp bir power önerebilir misiniz
Doğrudur hocam ortalama diyelimTm 90k ya taksitli bir sistem arıyorsun doğru mu
Tamamdır bende bakım muhtemelen hazır sistemi özelleştirme yaparak alabilirizDoğrudur hocam ortalama diyelim
B650 Gaming Plus neden rezil bir anakarttir anlatabilir misin?Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI B650 gaming plus rezil bir anakarttır bu arada. Asla tavsiye etmem.
Hayhay. AM5 SPECSB650 Gaming Plus neden rezil bir anakarttir anlatabilir misin?
REZİL kelimesini hak edecek bir anakart değil.Hayhay. AM5 SPECS
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gaming plus'ın kötü yanları.
1: Max ram hızı daha düşük (6600mhz diye bir ram yok tabi ancak 6400mhz'de ram takıldığında sınıra dayanmayacak).
2: Vrm'leri daha güçsüz
3: Tomahawk gibi kaliteli anakartlar işlemciye ayrı VRM atarken gaming plus paylaşımlı vrm veriyor bu hiç hoş bir detay değil.
4: gaming plus'ın ses kartı milattan kalma.
5: SSD'lerinde sadece 1 adet heatsink var.
6: 2 adet m.2 slotu var, b650 tomahawkta örneğin 3 adet.
Dostum yukarıda bin tane şey saydım, cpu'suna vrm'ini paylaşımlı veriyor anakart, alc897 kullanıyor. 1 adet ekstra m.2 slotu var ve siz 1500tl verilmez mi diyorsunuz. Şunu unutmayın AM5'in başındayız. Siz bugün bu anakartlar arasında fark görmesenizde zen 5'te görebilirsiniz. Zen 6'da görebilirsiniz. 6000 ona veren 7.5 buna vermeli çünkü yukarıda size 6 tane sebep saydım. Sizin dediğiniz şey. Ekstra m.2 slotu ne işe yarayacak, bluetooth versiyonu 5.2 değil. Anakart alırken kesinlikle baktığım şey takabileceğim işlemcilere yetip yetmeyeceği, kaç tane ssd takabileceğim değil de bluetooth sürümü olur.REZİL kelimesini hak edecek bir anakart değil.
Tomahawk iyi bir anakart ama arada 1.500 TL farka değecek bir anakart değil.
Sadece 1 adet fazla m2 ve 2 faz fazla diye gaming plus mi rezil bir anakart.
Bluetooth versiyonu bile 5.2
Yani sen diyosun ki gaming plus a 6400 den fazla bir Ram takılmaz öyle mi?
1000 tane şey saymadın. Zaten iki tanesi vrm ile ilgili.Dostum yukarıda bin tane şey saydım, cpu'suna vrm'ini paylaşımlı veriyor anakart, alc897 kullanıyor. 1 adet ekstra m.2 slotu var ve siz 1500tl verilmez mi diyorsunuz. Şunu unutmayın AM5'in başındayız. Siz bugün bu anakartlar arasında fark görmesenizde zen 5'te görebilirsiniz. Zen 6'da görebilirsiniz. 6000 ona veren 7.5 buna vermeli çünkü yukarıda size 6 tane sebep saydım. Sizin dediğiniz şey. Ekstra m.2 slotu ne işe yarayacak, bluetooth versiyonu 5.2 değil. Anakart alırken kesinlikle baktığım şey takabileceğim işlemcilere yetip yetmeyeceği, kaç tane ssd takabileceğim değil de bluetooth sürümü olur.